Baner

Lokal

Radio Pancevo

Privremena novčana naknada za septembar

Izvor:Radio Pančevo, 20.10.2017.

Nacionalna služba za zapošljavanje će, preko Poštanske štedionice,danas isplatiti privremenu novčanu naknadu za septembar 2017. nezaposlenim licima koja žive na i izvan teritorije AP Kosova i Metohije

 

Festival klasičara od 20. do 22. oktobra

Izvor:Radio Pančevo, 20.10.2017.

Festival klasične muzike pod nazivom "Festival klasičara", biće održan od 20. do 22. oktobra u Svetosavskom domu. Početak koncerata u okviru drugog po redu festivala je u 20 časova.

   

Rampa za invalidska kolica u Gimnaziji

Izvor:Radio Pančevo, 20.10.2017.

Gimnazija "Uroš Predić" je dobila rampu, uz pomoć koje će dvoje učenika ove škole koji koriste invalidska kolica lakše dolaziti do učionica. Rampa je koštala oko 700 hiljada dinara, a novac za nabavku Gimnazija je dobila zahvaljujući projektu koji je dostavila na konkurs Ministarstva pravde, za raspodelu novca od oportuniteta, prikupljenog po osnovu odlaganja krivičnog gonjenja.

   

Javni poziv za evaluaciju Strategije brige o mladima

Izvor:Radio Pančevo, 20.10.2017.

Grad Pančevo je raspisao Javni poziv za članove Tima za evaluaciju Strategije brige o mladima grada Pančeva 2014-2017.Zadaci Tima su: izrada izveštaja o istraživanju realizacije i efektima Strategije brige o maldima grada Pančeva 2014-2017. „Sigurna polazna tačka za odrastanje", priprema preporuka iz evaluacije predhodne strategije, definisanje prioriteta za novi dokument. Potrebno je da kandidati dostve popunjen formular za prijavu i biografiju, putem mejla na adresu Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli , do 3.novembra.Odluka o izabranim kandidatima biće objavljena na sajtu grada Pančeva.

   

Pančevački izdavači na 62. Medjunarodnom sajmu knjiga

Izvor:Radio Pančevo,20.10.2017.

Na 62. Medjunarodnom beogradskom sajmu knjiga koji će biti održan od 22. do 29. oktobra, pančevački izdavači će se 7. put predstaviti na zajedničkom štandu "Pančevačko čitalište" u Hali 4, u Ulici Meše Selimovića.Sajam knjiga će biti održan pod sloganom „Ključ je u knjigama", a zemlje počasni gosti su Nemačka, Švajcarska, Lihtenštajn i Austrija. Cena pojedinačne ulaznice je 250, a grupne 150 dinara.