Baner

Lokal

Radio Pancevo

Promocija romana "Kukuriku"

Izvor:Radio Pančevo, 22.3.2017.

Promocija romana kanadskog pisca Pana Bujukasa "Kukuriku", biće održana u Gradskoj biblioteci u četvrtak, 23. marta od 19 časova.Pored autora, o knjizi će govoriti Jelena Angelovski, Vasa Pavković i Jagos Djuretic.

 

Grad sufinansira troškove vantelesne oplodnje

Izvor:Radio Pančevo, 22.3.2017.

Sekretarijat za javne službe i socijalna pitanja Gradske uprave grada Pančava poziva sve zainteresovane parove bez dece sa teritorije grada Pančeva, da podnesu zahtev za ostvarivanje prava na sufinansiranje troškova za vantelesnu oplodnju u 2017. godini.

   

Isplata novčane naknade za nezaposlene

Izvor:Radio Pančevo, 22.3.2017.

Nacionalna služba za zapošljavanje će danas, preko Poštanske štedionice, isplatiti redovnu novčanu naknadu nezaposlenim licima za februar. Privemena novčana naknada za februar nezaposlenim licima koja žive na i izvan teritorije AP Kosova i Metohije, biće isplaćena sutra.

   

Akcija "Kpr izazov" u Starčevu i Omoljici

Izvor:Radio Pančevo, 21.3. 2017.

Akcija Hitne pomoći "Kpr izazov" će 22. marta od 10 časova biti održana u Osnovnoj školi "Vuk Stefanović Karadžić " u Starčevu, a od 12 časova u Osnovnoj školi " Dositej Obradović" u Omoljici .Akcija "Krv izazov" je obuka učenika sedmih razreda za pružanje reanimacije .

   

Preventivni pregledi za žitelje Jabuke

Izvor:Radio Pančevo, 21.3.2017.

U Mesnoj zajednici u Jabuci će 22. marta od 8 do 10 časova biti održana akcija preventivnih pregleda za sve zainteresovane žitelje ovog mesta. Pored merenja težine i visine, meštani Jabuke  će moći da izmere šećer, trigliceride i holesterol u krvi. Zainteresovani od 50- 74 godine moći će da urade i hemokult test, saopšteno je iz Doma zdravlja Pančevo.