Baner

Lokal

Radio Pancevo

Radionice u okviru "Dečije nedelje"

Izvor:Radio Pančevo, 5.10.2017.

Narodni muzej Pančevo u saradnji sa Predškolskom ustanovom „Dečja radost"  ovogodišenju "Dečju nedelju" obeležava kreativnim i edukativnim radionicama.Do 6. oktobra u vrtiću „Petar Pan" održavaju se radionice u cilju podsticanje dečjeg stvaralaštva, kreativnosti i razvoja fine motorike ruku, kao i upoznavanje dece sa raznovrsnim likovnim materijalima.Istovremeno, u Narodnom muzeju, sa vrtićima „Kekec" i „Leptirić" svakodnevno se organizuju radionice „Upoznajmo muzej – šta je to arehologije".

 

Preventivni pregledi u MZ "Tesla" 7.oktobra

Izvor:Radio Pančevo, 5.10.2017.

Dom zdravlja Pančevo će u subotu, 7. oktobra organizovati akciju preventivnih pregleda u Mesnoj zajednici "Tesla",od 8 do 11 časova. Zainteresovani građani će imati priliku da izmere težinu, visinu, BMI (indeks telesne mase), krvni pritisak, trigliceride, holesterol, šećer u krvi, kao i da obave preventivni pregled i dobiju savet lekara.

   

Izložba dela iz zbirke Doma Vojske Srbije

Izvor:Radio Pančevo,4.10.2017.

U Narodnom muzeju Pančevo će 10.oktobra u 19 sati biti otvorena gostujuća izložba "Poetika i sudbina 20. veka – iz Umetničke zbirke Doma Vojske Srbije ".Pančevačka publika imaće priliku da tokom oktobra besplatno uživa u delim vrhunskih umetnika.

   

Kampanja za bezbednost dece u saobraćaju

Izvor:Radio Pančevo, 4.10.2017.

Komitet za bezbednost saobraćaja i Odeljenje za saobraćaj GU grada Pančeva, zajedno sa učenicima i profesorima Mašinske škole Pančevo,sprovode kampanju „Za bezbednost dece u saobraćaju. Svi zajedno". Kampanja se realizuje uz podršku Republičke Agencije za bezbednost saobraćaja.Akcija podele materijala o kampanji će se sprovesti 5. i 6. oktobra u centru grada, zatim ispred škola, vrtića, ustanova, na javnim parkiralištima.Materijal će deliti učenici Mašinske škole Pančevo.

   

Izložba crteža Stevana Markuša

Izvor:Radio Pančevo, 3.10.2017.

U Galeriji savremene umetnosti će u 19,30h biti otvorena izložba crteža akadenskog slikara iz Pančeva Stevana Markuša „Mračno poštovanje za stvari koje dolaze".Biće predstavljeni crteži nastali u periodu od 2015. do 2017. godine, a izložba će biti otvorena do 13. oktobra.