Baner

Lokal

Radio Pancevo

Javni poziv za izradu slogana kampanje u cilju podsticanja radjanja u Srbiji

Izvor:Radio Pančevo, 4.12.2017.

Ministarstvo kulture i informisanja, a po ovlašćenju Saveta za populacionu politiku Vlade Republike Srbije upućuje Javni poziv za izradu slogana, koji će biti korišćen u kampanji za promociju mera populacione politike sa ciljem podsticanja rađanja u Republici Srbiji.

 

"Nove tehnologije" 5. decembra

Izvor:Radio Pančevo, 4.12.2017.

U Galeriji savremene umetnosti će 5. decembra u 19 časova biti predstavljena multimedijalna instalacija u okviru programa „Nove tehnologije".

   

Obeležavanje Medjunarodnog dana osoba sa invaliditetom

Izvor:Radio Pančevo, 1.12.2017.

U okviru obeležavanja Međunarodnog dana osoba sa invaliditetom, u dvorani Apolo će 4. decembra u 16,30h biti otvorena izložba radova članica i članova iz udruženja koja okupljaju osetljive društvene grupe.

   

70 godina beletristike na rumunskom jeziku

Izvor:Radio Pančevo, 1.12.2017.

Novinsko-izdavačka ustanova „Libertatea" će 7. decembra obeležiti 70 godina objavljivanja beletristike na rumunskom jeziku.Dogadjaj su podržali Grad Pančevo i Gradska biblioteka.U NIU „Libertatea" će 7. decembra od 10h biti održano savetovanje „70 godina beletristike na rumunskom jeziku" i dodela priznanja.Od 14h u Gradskoj biblioteci će biti otvorena izložba knjiga i publikacija „Libertatee", kao i književni matine, čiji će učesnici biti autori „Libertatee" i drugi pisci iz Pančeva.

   

Besplatno odnošenje zemlje i šuta na deponiju

Izvor:Radio Pančevo, 30.11.2017.

Iz JKP „Higijena" obaveštavaju građane da šut i zemlju u neograničenim količinama mogu besplatno deponovati na staroj deponiji.Kada je reč o komunalnom i kabastom otpadu, svaki sugrađanin može bez nadoknade mesečno deponovati do tri kubika, svakog radnog dana od 7 do 21, a subotom i nedeljom od 8 do 15 časova.Iz „Higijene" apeluju na građane da koriste ovu povoljnost i šut ne bacaju u kontejnere i tako ih uništavaju.