Baner

Lokal

Radio Pancevo

Predbožićni koncert u BNS-u

Izvor: Radio Pančevo, 4.1.2017.

Predbožićni koncert biće upriličen od 19 časova u sali Doma kulture u Banatskom Novom Selu. Nastupa hor Pančevačkog srpskog crkvenog društva, pod diregentskom palicoma mr Vere Carine.

 

Niska inflacija i stabilan kurs u 2017.godini

Izvor: Radio Pančevo, 3.1.2017.

Srbiju u 2017. godini očekuju niska inflacija, stabilan devizni kurs i dobar priliv stranih direktnih investicija, izjavila je guvernerka Narodne banke Srbije Jorgovanka Tabaković.

   

Sistem za navodnavanje oko Pančevačkog rita

Izvor: Radio Pančevo, 3.1.2017.

Tenderi za 14 projekata za navodnjavanje, čija će izgradnja sistema biti finansirana iz kredita „Abu Dabi fonda", biće raspisani krajem janura, najavio je ministar poljoprivrede Branislav Nedimović. Planira se sistem za navodnjavanje na prostoru oko Pančevačkog rita, a postojaće sistem u Mačvi, kod Šapca.

   

Završeni radovi u ambulanti "Centar"

Izvor: Radio Pančevo, 3.1.2017.

Zdravstvena ambulanta „Centar", u Zmaj Jovinoj ulici počinje sa radom sutra, 4. januara. U proteklih tridesetak dana, koliko ambulanta nije radila, renovirani su sanitarni čvorovi, proširena je čekaonica, ofarbana stolarija i prostorije su okrečene. Za ovu namenu Grad je izdvojio više od 4 miliona, a poslovi su i ovog puta bili povreni Direkciji za izgradnju i uređenje Pančeva.

   

Vaučeri za odmor i ove godine

Izvor: Radio Pančevo, 2.1.2017.

Prijavljivanje građana za korišćenje vaučera za odmor u Srbiji počelo je 1.janura i trajaće do 15. oktobra. U 2017. godini građanima će biti na raspolaganju 60.000 vaučera u vrednosti 5.000 dinara po vaučeru, objavilo je Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija Srbije. Vaučeri će moći da se iskoriste do 20. novembra, a lista ugostiteljskih objekata na zvaničnom sajtu ministarstva (www.mtt.gov.rs) biće ažurirana jednom nedeljno. Vaučeri se domaćim gostima daju za najmanje pet noćenja u ugostiteljskim objektima.