Baner

Lokal

Radio Pancevo

Triatlonac Vladimir Savić u pokušaju Everestinga

Izvor:Radio Pančevo, 17.8.2017.

Jedan od najuspešnijih triatlonaca Srbije, Pančevac Vladimir Savić će danas na Kopaoniku pokušati da stavi Srbiju na mapu država u kojima postoje sportisti koji su izveli podvig Everesting. Everesting podrazumeva neprekidnu vožnju bicikla do vrha odabrane planine, uz ponavljanje do osvajanja "ličnog Everesta" /8848 m visine/. Vladimir Savić će voziti neprekidno sedamnaest sati na relaciji Rudnica – Kopaonik, koju će u kontinuitetu preći sedam puta.

 

Besplatan koncert Lene Kovačević u KC-u

Izvor:Radio Pančevo, 17.8.2017.

U okviru Letnjeg programa Kulturnog centra, Lena Kovačević će sa bendom održati besplatan koncert na Platou, u petak 18. avgusta od 21 sat.

   

HIP Petrohemija bez zaostalih dugova

Izvor:Radio Pančevo, 16.8.2017.

Privredni sud u Pančevu danas je doneo rešenje o usvajanju Unapred pripremljenog plana reorganizacije za HIP-Petrohemiju kojim je predviđeno da se sva preostala potraživanja poverilaca nastala do 31. januara 2017. godine delimično konvertuju u kapital Petrohemije, a delimično otpišu.

   

Konkursi u oblasti kreativne ekonomije

Izvor:Radio Pančevo, 16.8.2017.

Pokrajinska Vlada je raspisala prve javne pozive u oblasti kreativne ekonomije, namenjene mikro i malim privrednim društvima i preduzetnicima i to za subvencionisanje troškova nabavke mašina, opreme ili softvera, kao i za nabavku repromaterijala.U ovu svrhu, izdvojeno je ukupno 20 miliona dinara .

Pravo učešća na konkursima imaju privredna društva i preduzetnici sa sedištem na teritoriji Autonomne pokrajine Vojvodine.Konkursi su otvoreni za zainteresovane aplikante do 4. septembra 2017. godine.

   

U petak kreće 8. Eko regata

Izvor:Radio Pančevo, 16.8.2017.

U petak, 18. avgusta, iz Pančeva će osmi put krenuti Eko regata Tamiš, koja je od pre nešto manje od mesec dana proglašena još jednom gradskom manifestacijom.Eko regata će trajati do 20. avgusta, u organizaciji Grada Pančeva, u saradnji sa Opštinom Opovo.