Baner

Lokal

Radio Pancevo

Napadnut direktor JKP "Mladost" Stojadinov

Izvor:Radio Pančevo, 19.2.2018.

Kako regionalna RTV Pančevo saznaje, direktor JKP "Mladost" i funkcioner SNS u Pančevu Predrag Stojadinov napadnut je jutros oko 6 časova u blizini kuće. Na njega je fizički nasrnuo, prema tvrdnjama Stojadinova, aktivista jedne opozicione političke stranke. Stojadinov je više puta udaren, a jedan od udaraca bio je i u predelu vrata. Nakon zadobijenih povreda Stojadinov je zbrinut u  pančevačkoj bolnici. Direktor JKP "Mladost" prijavio je napad policiji, a našoj televiziji rekao je da ne želi da iznosi više detalja o celom slučaju dok se istraga ne završi.

 

Raspisani konkursi Nacionalne službe za zapošljavanje

Izvor:Radio Pančevo, 16.2.2018.

Nacionalna služba za zapošljavanje raspisuala je 14. februara javne pozive/konkurse, u cilju realizacije programa i mera aktivne politike zapošljavanja predviđenih Programom rada za 2018. godinu.

Akcionim planom zapošljavanja za 2018. godinu, koji je usvojila Vlada Srbije, predviđeno je da za aktivne mere zapošljavanja ove godine bude izdvojeno 3,65 milijardi dinara iz sredstava Nacionalne službe, kao i dodatnih 550 miliona dinara za osobe sa invaliditetom.

   

Manifestacija "Maslenica" 18. februara

Izvor:Radio Pančevo, 15.2.2018.

Manifestacija "Maslenica" u organizaciji udruženja"Romaška" - Udruženje Rusa i potomaka, biće održana peti put u nedelju, 18. februara, od 14 do 16 časova u dvorani Apolo.

   

U Južnom Banatu sedmoro dece godišnje oboli od malignih bolesti

Izvor:Radio Pančevo, 14.2.2018.

Međunarodni dan dece obolele od malignih bolesti biće obeležen 15. februara pod sloganom- „Rano otkrivanje... veća šansa". Ovaj međunarodni dan obeležava se u cilju edukacije i efikasnog sprovođenja svih mera koje će omogućiti ranu dijagnostiku, adekvatnu terapiju, rehabilitaciju i bolji kvalitet života dece obolele od malignih tumora.

   

Dežurne službe Doma zdravlja 15. i 16. februara

Izvor:Radio Pančevo, 14.2.2018.

Tokom praznika Dana državnosti, 15 i 16. februara dežuraće Zdravstvena ambulanta ,,Gornji grad", od 7 do 19 časova.