Baner

Lokal

Radio Pancevo

Veče ruskog aforizma u Gradskoj biblioteci

Izvor:Radio Pančevo, 12.12.2017.

U Gradskoj biblioteci će 13. decembra od 19,30h biti priredjeno veče savremenog ruskog aforizma i savremene ruske poezije. Ovom prilikom će biti predstavljanja knjiga antologija savremenog ruskog aforizma "Veliko u malom". Gosti će biti priredjivač knjige Aleksandar Čotrić i  ilivoje Baćović, prevodilac ruske poezije.

 

Gradonačelnik Pavlov osudio vandalski čin na Jevrejskom groblju

Izvor:Radio Pančevo, 12.12.2017.

Gradonačelnik Pančeva Saša Pavlov najoštrije osuđuje vandalski čin koji se desio proteklog vikenda na Jevrejskom groblju u Pančevu prilikom kojeg je oštećeno više nadgrobnih spomenika. Gradonačelnik Pavlov pozdravlja brzu akciju pančevačke policije koja je odmah pronašla počinioce i protiv kojih će biti podnete krivične prijave.

   

Uhapšeni maloletnici osumnjičeni za rušenje nadgrobnih spomenika

Izvor:Radio Pančevo, 12.12.2017.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu pronašli su dvojicu maloletnika osumnjičenih da su izvršili krivično delo povreda groba.

Sumnja se da su oni, tokom noći između 8. i 9. decembra ove godine, zajedno sa jednim detetom preskočili ogradu Jevrejskog groblja i porušili 47 nadgrobnih spomenika.

Događaj koji je policiji prijavljen skoro tri dana kasnije, brzom akcijom je rasvetljen, a počinioci pronađeni.

Protiv osumnjičenih maloletnika biće podneta krivična prijava Višem tužilaštvu u Pančevu, saopšteno je iz Policijske uprave Pančevo.

   

Pokrajina nagradjuje najbolje učenike

Izvor:Radio Pančevo, 12.12.2017.

U holu Pokrajinske vlade u Novom Sadu će 13. decembra u 15 sati biti uručene nagrade najuspešnijim učenicima-takmičarima, koji žive na teritoriji Vojvodine. Uspešnim učenicima sa teritorije Pančeva biće uručeno šesnaest nagrada i pohvala.

   

Koncert "Nevernih beba" 22. decembra u KC-u

Izvor:Radio Pančevo, 12.12.2017.

Pop rok sastav „Neverne bebe" održaće ekskluzivni novogodišnji koncert u Kulturnom centru Pančeva, 22.decembra sa početkom u 20 časova pod nazivom „Prvih 25..."