Baner

Lokal

Radio Pancevo

Počinje upis dece u vrtić "Kefalica"

Izvor:Radio Pančevo, 25.6.2018.

Gradska uprava grada Pančeva - Sekretarijat za javne službe i socijalna pitanja,obaveštava građane čija se deca nalaze na listi čekanja za upis u Predškolsku ustanovu „Dečja radost" Pančevo ili na listi čekanja za upis u vrtiće u osnovnim školama u naseljenim mestima, da 26. juna u navedenim ustanovama mogu da preuzmu potvrde da je njihovo dete na listi čekanja.

 

Objavljen Javni poziv za dodelu gradjevinskog materijala za interno raseljena lica

Izvor:Radio Pančevo, 25.6.2018.

Povereništvo za izbeglice Pančeva obaveštava interno raseljena lica sa boravištem/prebivalištem na teritoriji grada Pančeva, da je 25. juna raspisan Javni poziv za izbor korisnika pomoći za dedelu paketa gradjevinskog materijala.Javni poziv će biti otvoren do 24. jula, a istaknut je na tabli Povereništva za izbeglice, kao i na sajtu Grada Pančeva www.pancevo.rs. Obrazac prijave, kao i sva dodatna obaveštenja, mogu se dobiti u kancelariji Povereništva, Gradska uprava Pančevo, radnim danima od 8 do 15 časova, ili telefon 308-818.

   

Kontrola brzine kretanja vozila na teritoriji Grada Pančeva

Izvor:Radio Pančevo, 25.6.2018.

Pripadnici Mininistarstva unutrašnjih poslova u Pančevu - Odeljenja saobraćajne policije, od danas na teritoriji grada sprovode kontrolu brzine kretanja vozila i kontrolu prelaska na crveno svetlo semafora.Kontrola će biti vršena uređajima za automatsku detekciju i dokumentovanje prekršaja, koji su u tu svrhu postavljeni.Apeluje se na učesnike u saobraćaju da poštuju saobraćajne propise i da postupaju u skladu sa postavljenom signalizacijom.

   

Isplata drugog dela penzija za maj

Radio Pančevo, 22.6.2018.

Isplata drugog dela penzija za maj, počeće 23. juna preko tekućih računa i na kućne adrese.Za penzionere koji podižu penzije na šalterima pošta, isplata će početi 25. juna, objavljeno je na sajtu Pio fonda.

   

JKP "Zelenilo" organizuje izbor za najlepšu baštu i balkon

Izvor:Radio Pančevo, 21.6.2018.

JKP Zelenilo i ove godine organizuje izbor za najlepše uređenu baštu i balkon u Pančevu, a zainteresovani građani mogu da se prijave za ovo takmičenje do 1. jula.

Pravo učešća imaju samo kandidati sa teritorije Grada Pančeva, a zainteresovani se mogu prijaviti tako što će poslati svoje podatke Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli ili pozivanjem broja 013/346923.