Baner

Lokal

Radio Pancevo

Svetski dan socijalne pravde 20. februar

Izvor:Radio Pančevo, 17.2.2017.

Svetski dan socijalne pravde obeležava se 20. februara u cilju borbe protiv siromaštva i promovisanja solidarnosti i jednakosti.Generalna skupština Ujedinjenih nacija proglasila je 20. februar za Međunarodni dan socijalne pravde 2007. godine, a prvi put je obeležen 2009.godine.

 

Predavanja o zdravlju u vrtićima i školama

Izvor:Radio Pančevo, 17.2.2017.

Dom zdravlja nastavlja sa predavanjima koja su namenjena deci predškolskog, osnovnoškolskog i srednjoškolskog uzrasta.Krajem februara će početi novi ciklus predavanja, medju kojima je i KPR Izazov /kardiopulmonalna reanimacija/.Ovakve akcija zaposleni u Hitnoj pomoći Doma zdravlja održavali su tokom cele protekle godine, a projekat za ovu godinu je podržao Grad Pančevo.

   

Koncert za EKG aparat u Hitnoj pomoći

Izvor:Radio Pančevo, 17.2.2017.

U Kulturnom centru će 20. februara od 19h biti održan humanitarni koncert, za kupovinu EKG aparata za Službu hitne medicinske pomoći.Inicijator dešavanja je KUD „Abaršević" iz Pančeva,a pored dečjeg ansambla ovog društva, na koncertu će nastupiti i dečji ansambli KUD „Stanko Paunović" NIS RNP, „Neolit" Starčevo i dečji hor „Zvončići" Muzičkog centra.Cena ulaznice je trista dinara.U foajeu Kulturnog centra će biti postavljena i kutija za dobrovoljne priloge. Inače, cena EKG aparata je oko sto četrdeset hiljada dinara.

   

Gradski odbor SNS podržao Vučićevu kandidaturu

Izvor:Radio Pančevo, 17.2.2017.

Na vanrednom sastanku Gradskog odbora Srpske napredne stranke Pančevo jednoglasnom odlukom svih prisutnih članova data je podrška kandidaturi Aleksandra Vučića za predsedničke izbore, kao i njegovom daljem radu na putu ka boljoj, lepšoj i bogatijoj Srbiji, saopšteno je iz Gradskog odbora Srpske napredne stranke Pančevo.

   

Deo Margite u petak bez vode

Izvor: Radio Pančevo, 16.2.2017.

Zbog radova na vodovodnoj mreži,u petak 17. februara od 9 časova do završetka radova, vode neće biti u Ulici Dimitrija Tucovića, od Moše Pijade do Knićaninove. Bez vode će biti i žitelji u ulicama Marka Kulića, Hajduk Veljkovoj i Matije Gupca, od Dimitrija Tucovića do Marka Kulića, kao i zgrade u Moše Pijade brojevi1,3 i 5, obaveštavaju iz JKP „Vodovod i kanalizacija.