Baner
Baner

Akcija uređenja dela MZ-a Vojlovica

Izvor: Radio Pančevo, 4.7.2015.

Mesna zajednica Vojlovica organizuje od 9 do 13 sati, radnu akciju čišćenja dela ovog naselja. Reč je o zapuštenoj, delimično pošumljenoj zelenoj površini u blizini fabrika južne industrijske zone oivičenoj ulicama: Janošikovom, Boračkom, Poljskom i Spoljnostarčevačkom.

Mesna zajednica Vojlovica pozvala je Grad Pančevo, Sekretarijat za zaštitu životne sredine i javno-komunalna preduzeća „Zelenilo” i „Higijena”, i HIP „Petrohemiju” da podrže ovu akciju. U saopštenju MZ-a Vojlovica navodi se da je do sada usmeno potvrđeno učešće Službe za održavanje fabričkog kruga HIP „Petrohemije” i zaposlenih koji se dobrovoljno prijave za učešće, kao i javno-komunalnih preduzeća „Zelenilo” i „Higijena”.

U akciji će učestvovati i članovi kulturno-umetničkih društva „Đetvan” i „Tamaši Aron”, Fudbalskog kluba „Mladost” iz Vojlovice, Atletskog kluba „Tamiš”, Udruženja penzionera iz Vojlovice, Dobrovoljnog vatrogasnog društva Vojlovica, Lovačkog i golubarskog udruženja Vojlovica, kao i brojni vojlovački volonteri.