24. novembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Politika Vesti

PS: Pretnje Vučiću i Vulinu jezive

– Pokret socijalista pozdravlja munjevitu reakciju pripadnika srpske policije koji su u rekordnom roku uhapsili lice osumnjičeno za pretnje smrću predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i pretnje vešanjem ministru unutrašnjih poslova Aleksandru Vulinu.

Pretnje poput „Vučiću, tebe će da reši snajper“, „skinuće ti glavu, Vučiću“, „Vulin spreman za vešalicu“ i „vešalice čekaju“ su jezive pretnje, ali su te pretnje rezultat kampanje mržnje koja se godinama vodi protiv Vučića i njegovih najbližih saradnika i to od strane onih koji bi na vlast da dođu bez izbora.

Nema ni najmanje sumnje da je lice koje je pretilo Vučiću i Vulinu inspirisano mržnjom koju proizvode oni koji ne mogu Vučića da pobede na izborima.

Oni godinama podstiču na mržnju prema Vučiću i na mržnju prema ljudima koji su lojalni predsedniku i Srbiji.

Takvi su i više odgovorni i više opasni od ludaka koji je svoje želje i namere javno objavio- kazali su u Pokretu socijalista povodom najnovijih pretnji smrću predsedniku Vučiću i ministru Vulinu na društvenim mrežama.

Foto: Pokret socijalista

Related posts

Danas je Lazareva subota – Vrbica

Katarina Popović

Uhapšen zbog izazivanja opšte opasnosti

Zorana Stekovic

IZBORNA KOMISIJA GRADA ŠAPCA

Branislava Grčić

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija