29. novembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Društvo Južni Banat Najvažnije Pančevo Vesti

Nagrada za najbolje učenike grada Pančeva

Lepa tradicija u Pančevu se nastavlja, naime i ove godine Grad je, preko Regionalnog centra za talente „Mihajlo Pupin“, nagradio najuspešnije učenike koji su u prethodnoj školskoj godini ostvarili dobre rezultate na takmičenjima.

Grad Pančevo i Regionalni centar za talente „Mihajlo Pupin“ tradicionalno nagrađuju najuspešnije učenike sa teritorije grada. Ove godine u Maloj Sali Gradske uprave okupilo se 16 najuspešnijih učenika, koji su osvajali nagrade iz opštih školskih predmeta na državnim i međunarodnim takmičenjima. Iza priznanja koje su ostvarili stoji veliki rad, a mnogi od njih na takmičenjima učestvuju godinama i redovni su u regionalnom centru za talente. Kako i sami učenici kažu, značano je kad neko prepozna i nagradi uloženi trud i rad.

Važno je da deca budu motivisana, da se promovišu i shvate da se trud i rad uvek isplati, kaže Tatjana Božić članica Gradskog veća zadužena za obrazovanje. Prema njenim rečima, ove godine nagrađeni su učenici koji su osvojili prva, druga i treća mesta na republičkim i međunarodnim takmičenjima i olimpijadama iz likovne kulture, scenskog i filmskog stvaralaštva, fizike i matematike.

Sam poklon je mali znak pažnje, a cilj je da se deca prikažu  kao uzor ili poželjan model za ponašanje i ostalih učenika ističe Božić i dodaje da nagrada pripada i roditeljima i nastavnicima jer oni zaslužuju uvažavanje zbog napora i truda koji ulažu u decu.

Related posts

Vučić sa Srbima na severu Crne Gore proslavlja Badnji dan!

Mica Milakov

Vučić sa Makronom o bilateralnim odnosima i dijalogu

Branislava Grčić

TOMA NIKOLIĆ IMAO SAOBRAĆAJKU! U sudaru učestvovala dva vozila, NESREĆA NA NAPLATNOJ RAMPI KOD LAPOVA!

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija