29. novembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Društvo Vesti

Zbog kršenja mera prevencije Bečejcima izrečene prve kazne

Uprkos apelu da se mere prevencije moraju poštovati, nažalost, dešavaju se situacije u kojima organi reda moraju da reaguju, posebno kada je kršenje uzelo maha, kada se ne odreaguje na opomenu. U Bečeju su do sada izrečene tri kazne fizičkim licima zbog nepoštovanja mera o zabrani okupljanja, u iznosu od 50.000 do 150.000 dinara. Prekršajnom sudu u Bečeju podneto je ukupno 23 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka.

„Prekršajni zahtevi se odnose i na poslodavce koji nisu obezbedili mere prevencije, ali i na fizička lica koja su se oglušila o mere zabrane okupljanja, do sada su izrečene tri kazne u iznosu od 50.000 do 150.000 dinara“, rekla je za RTV, v.d  predsednika Prekršajnog suda u Bečeju, Snežana Bašić.

Ostali zahtevi su u postupku i rešavaju se prioritetno u skladu sa epidemiološkom situacijom u zemlji, dodala je Bašić.

Foto: pixabay

Related posts

VUČIĆ NAKON VOJNE PARADE U MOSKVI: U više navrata sam razgovarao sa predsednikom Putinom, ovo je velika čast za Srbiju! Ponosan sam na naše gardiste!

Nikoleta Dragaš

Više od 7.000 ljudi pružilo podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću

Mica Milakov

Kovin dobio nov savremen vrtić, nema više liste čekanja

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija