25. novembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Vesti

Humani Kačarevci za malu Minju

U Kačarevu je održan humaniarni bazar kako bi se prikupio novac za lečenje je dvogodišnje Minje Matić. Organizator je udruženje građana „Volonteri Kačarevo“, akciji su se pridružili i Mesna zajednica Kačarevo, brojna udruženja, private kompanije i OŠ „Žarko Zrenjanin“.

Kačarevci su se ujedinili da pomognu jednogodišnjoj Minji Matić u borbi sa opakom bolešću. Kako bi se prikupio potreban novac za njeno lečenje, organizovan je humanitarni bazar.

Ponuda na bazaru bila je raznolika. Posetioci su bili u prilici da kupe različite proizvode, kako bi se prikupio deo novca potreban za Minjino lečenje.

Udruženja iz Kačareva priključila su se akciji.

Organizator je udruženje građana „Volonteri Kačarevo“, a akciju su podržali i Mesna zajednica Kačarevo, brojna udruženja, privatne kompanije i OŠ „Žarko Zrenjanin“.

Related posts

ZELENOVIĆU NI PLAĆENICI NISU POMOGLI, ŠABAC JE SLOBODAN GRAD! Članica IO SNS Nina Mitić čestitala Šapčanima novu lokalnu vlast

Branislava Grčić

Ministar Vulin: Ono što ste pokazali i uradili je iznad naređenog

Mica Milakov

Turistička organizacija predstavlja Pančevo na Sajmu turizma

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija