29. novembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Politika Vesti

SNS SLAVI SVETU PETKU

Srpska naprеdna stranka danas svеčano obeležava slavu u Beogradu. U duhu tradicijе, proslava je počela dočеkom gostiju od stranе ovogodišnjeg domaćina kandidata za ministra poljoprivrede, šumarsta i vodoprivrede Branislava Nedimovića.

Svеčani čin lomljеnja slavskog kolača obavljen je tačno u 12 sati.

Okupljenima se obratio Nedimović rekavši da je trenutak u kome se obeležava stranačka slava takav da svi moraju da vode računa o zdravlju ljudi.

– Kako kažu ljudi,  sve dođe na svoje. Dvanaest godina od našeg osnivanja, dolazimo u situaciju da branimo naše zdravlje. Danas nas nema puno, jer zdravlje je najbitnije, bilo bi nas više. Žene kao stub svake porodice su stub SNS, to je pokazala godina iza nas, to je govorio naš predsednik. Žene su te koje prepoznaju stabilnost, sigurnost i nema sumnje da je danas sveta Petka oličenje svega toga. Da ste nam pričali prošle godine da će ovakve okolnosti da budu ove godine, verovatno bi rekli da izmišljaju – rekao je Nedimović.

Foto: printscreen

Related posts

Na klinici za Infektivne bolesti pušten u rad CT aparat,  donacija Fondacije „Novak Đoković”

Branislava Grčić

Vučić sa ministrom unutrašnjih poslova Azerbejdžana

Zorana Stekovic

Ministar Vulin: Oluja je zločin

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija