29. oktobra 2020.
Radio televizija Pančevo
Ekonomija

Pančevo sufinansira troškove priključka na gas

У циљу побољшања квалитета амбијенталног ваздуха у граду Панчеву, Програмом  буџетског фонда за заштиту животне средине града Панчева за 2020. годину планирана су подстицајна средства, за коришћење гаса као енергента, у износу од 4.000.000 динара.

У овој години наведена средства ће се користити као помоћ за прикључење индивидуалних домаћинстава на гасну мрежу, односно за суфинансирање трошкова типског кућног гасног прикључка у току 2020. године, на тај начин што ће град Панчево рефундирати део средстава утрошених у те сврхе, у износу од 30.000 динара.

На јавни позив се могу пријавити грађани, власници индивидуалних објеката, са територије  МЗ Горњи Град, Стрелишта, Старог Тамиша, Војловице, Тополе, Тесле, дела Мисе, дела Котежа, и дела територије МЗ Центар у којима је изграђена и у употреби улична гасна инфраструктура чији је власник мреже и дистрибутер ЈП “Србијагас”, и који су потписали Уговор о прикључењу објекта корисника система на дистрибутивну гасну мрежу са ЈП “Србијагас” у току 2020. године (у даљем тексту Уговор) и уплатили средства ЈП “Србијагас” за куповину типског кућног гасног прикључка.

Заинтересовани грађани који испуњавају наведене услове могу се обратити Граду Панчеву за  рефундирање дела средстава утрошених на куповину типског кућног гасног прикључка, након чега ће Град Панчево са њима закључити уговор и на текући рачун уплатити 30.000 динара.

Документација коју је потребно поднети за јављање на јавни позив је следећа:

  1. Попуњен Захтев за рефундирање дела средстава утрошених на куповину типског кућног гасног прикључка (образац траженог Захтева се може преузети на сајту Града Панчева или преузети у Услужном центру града Панчева, Трг Краља Петра I 2-4, Панчево),
  2. Копија Уговора са ЈП “Србијагас”,
  3. Копија фактуре издате од стране ЈП “Србијагас”,
  4. Копија признанице којом се доказује уплата за куповину типског кућног гасног прикључка,
  5. Копија или очитана лична карта подносиоца,
  6. Копија платне картице за текући рачун.

Наведену документацију је потребно поднети преко Услужног центра града Панчева, у Градској управи града Панчева, Трг Краља Петра I 2-4, Панчево, Секретаријату за заштиту животне средине.

Рефундирање средстава заинтересованим грађанима, од стране града Панчева, вршиће се до утрошка средстава намењених за ову сврху, према редоследу поднетих захтева, а најкасније до 01.12.2020. године.

Контакт:

Биљана Ђордан, телефон: 013/308-826

e-mail: biljana.djordan@pancevo.rs

Related posts

Vučić i Ruf: Odlični rezultati, Srbija nastavlja put reformi

Zorana Stekovic

Posle tronedeljne pauze Petrohemija počela proizvodnju

Nikola Miloševski

NIS investirao 29 milijardi dinara, rast od šest odsto u poređenju sa prošlom godinom

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija