29. oktobra 2020.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Pančevo Vesti

Akcija odnošenja kabastog otpada do kraja oktobra

„Higijena“ organizuje godišnje dve akcije uklanjanja kabastog otpada u na proleće i oktobru. Sakupljanje i odnošenje biće organizovano do kraja oktobra. Građani mogu pozvati Higijenu na brojeve telefona 013/327-000, 013/310-203 za sva potrebna obaveštenja o akciji.    

U kabasti otpad spada: stari nameštaj, bela tehnika, ambalaža, autolimarija, gume, baštensko smeće, i sav drugi otpad izuzev građevinskog šuta.    
Iz „Higijene“ apeluju na građane da nikako ne ubacuju šut u kontejnere jer dovodi do njihovog uništavanja. Građani su i putem Fejsbuka, medija i sajta „Higijene“ obavešteni unapred o detaljnom rasporedu iznošenja kabastog smeća.    

U okviru jesenje akcije uklanjanja kabastog otpada moguć je rad po pozivu građana i obilazak terena, pa se sugrađani mogu od 7 do 15 časova obratiti na telefone 327-000 i 310- 203 za sva potrebna obaveštenja oko akcije. Akcija uklanjanja kabastog završava se krajem  oktobra.

Related posts

„Svi Đilasovi ljudi…“

Katarina Popović

SRBIJA JE REKLA GLASNO NE TAJKUNIMA: „Đilase, lopove“ ponovo odjekuje državom!

Mica Milakov

Prevrnulo se vojno vozilo na putu Beograd-Pančevo, nema povređenih

Jelena Obradović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija