29. oktobra 2020.
Radio televizija Pančevo
Sport Vesti

Olivera Jevtić ostala bez svesti nakon što je napadnuta na trci u Sofiji

Srpska atletičarka Olivera Jevtić je nakon napada tokom trke na deset kilometara u okviru maratona u Sofiji, zadobila povrede kuka i glave. U izjavi za RTS, navodi da napadač nije slučajno ciljao baš nju.

„Ovo je bio napad na mene, jer sam ne samo sapletena, već bukvalno gurnuta sa staze. Ne znam kakav je motiv imao napadač koji me je pokosio. Razmišljala sam i pitala se da li sam ja negde pogrešila, ali on je očigledno imao svoj plan i ja sam mu bila meta“, rekla je srpska atletičarka.

Olivera je prilikom pada doživela povredu kuka i glave.

„Pala sam na bok, povredila kuk i zadobila hematom na glavi. Mogla sam i gore da prođem, ali je sreća da je nakon incidenta nastao karambol, pa su pad i udarac ublažili neki takmičari na koje sam pala“, dodala je Olivera Jevtić.

„Vraćam se za Užice i možda ću noćas napraviti snimke, naročito glave. Još uvek sam u šoku, Ja dugo trajem, bilo je tu i dosta uspeha, koji umeju najviše da smetaju. Za ovih 30 godina, koliko sam u atletici, stekla sam mnogo prijatelja, ali i onih kojima su smetali moji rekordi i uspesi“, zaključuje srpska atletičarka.

„Hvala svima na podršci i nadam se da ću i ovoga puta pobediti“, poručila je Olivera.

Identitet napadača koji je gurnuo srpsku atletičarku nije poznat, a policija traga za njim.

Foto: EPA

Related posts

Predsednik Vučić: Važni i korektni razgovori o budućnosti Srbije

Zorana Stekovic

VUČIĆ NA RTS: Srbija napreduje brže nego bilo ko što je očekivao

Mica Milakov

Mržnja zbog političke nemoći sve veća: Mnogi lideri vređani kroz istoriju, ali samo Vučiću napadaju decu

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija