28. oktobra 2020.
Radio televizija Pančevo
Društvo Politika Vesti

Ministar Vulin: Neka se Rama izvini za Žutu kuću i podršku ubicama iz OVK pa onda neka traži da mu neko leči povređenu sujetu

„Kada je ostao bez argumenata za raspravu, Rama je pozvao Ministarstvo spoljnih poslova u pomoć. Ništa novo, tako je bilo kroz istoriju pa sve do NATO agresije, uvek se nekom kuka za pomoć a protiv Srba”, rekao je danas ministar odbrane Aleksandar Vulin odgovarajući na izjavu premijera Albanije Edija Rame da će Ministarstvo spoljnih poslova poslati notu Beogradu.
 
– Neka se Rama izvini za Žutu kuću, neka se izvini za podršku ubicama iz OVK, pa onda neka traži da mu neko leči povređenu sujetu – naglasio je Vulin.
 
„Za zemlju Esad paše Toptanija malo je nesreća većih od Rame, ali to je stvar Albanije, a nesreća koju bi napravila „velika Albanija“ na Balkanu je nesreća svih nas koji na Balkanu živimo, i zato ću se protiv nje boriti pa ma koliko to kvarilo sliku koju je sam o sebi napravio Rama“, poručio je ministar Vulin.

Related posts

Ubistvo na Starom Tamišu!!

Mica Milakov

(FOTO)Predsednik Vučić obilazi Podunavski okrug, stigao u Veliku Planu

Mica Milakov

Vučić: Pokušaće da nas dovedu do svršenog čina

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija