29. oktobra 2020.
Radio televizija Pančevo
Politika Vesti

SNS ŠABAC: Potvrđena ubedljiva pobeda Srpske napredne stranke

Gradski odbor Srpske napredne stranke Šabac sa zadovoljstvom konstatuje da je na ponovljenim izborima na pet biračkih mesta u Šapcu, još jednom potvrđena ubedljiva pobeda Srpske napredne stranke.

Trijumf liste „Aleksandar Vučić- Za našu decu“ oličen je u još većem poverenju, koje su  nam ukazali Šapčani o čemu svedoči činjenica da smo dobili čak 61,8 posto glasova, dok je lista Nebojše Zelenovića dobila 19,4 posto što je procentualno 10,5 posto manje glasova nego na ponovljenim izborima 5. septembra.

U skladu sa poslednjim rezultatima u Skupštini grada Šapca lista „Aleksandar Vuči – Za našu decu“ imaće 37 mandata, lista „Jelena Milošević- Novi tim za Šabac“ 7, „Nebojša Zelenović- Šabac je naš“ 22 mandata, „Ruska stranka- Slobodan Nikolić“ 1 mandat, „Ujedinjena demokratska Srbija- Prilika“ 1 mandat i „dr Dejan Pavlović- Evropska zelena partija“ 1 mandat.

Rezultat koji je Srpska napredna stranka zabeležila na ponovljenim izborima na pet biračkih mesta je ujedno i najjasnija poruka koju Šapčani šalju Nebojši Zelenoviću i svima koji slede njegovu politiku.

Vreme je da Zelenović prizna poraz i tako bar jednom učini nešto u interesu građana Šapca.

Uz ogromnu zahvalnost svim Šapčanima koji su uzeli učešće u izbornom procesu i ukazali nam poverenje, apelujemo na Gradsku izbornu komisiju da poštuje volju građana, prestane sa odugovlačenjem kraja izbornog procesa i počne da radi u skladu sa zakonom, a ne stranačkim interesima bivše šabačke vlasti.

GO SNS Šabac

Foto. sns.org.rs

Related posts

Predsednik Vučić najavio raspisivanje parlamentarnih izbora 4. marta, po povratku iz Vašingtona

Katarina Popović

Vojska postavlja krevete, Arena popodne spremna za prijem pacijenata

Nikola Miloševski

OVUKA: Nasledili smo haos i zloupotrebe DS, a sada smo najbolja Bolnica

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija