24. oktobra 2020.
Radio televizija Pančevo
Društvo Vesti

Besplatan trenig za žene tokom oktobra

Sportski savez Pančeva je u saradnji sa Sportskim savezom Srbije napravio projekat u okvIru koga je besplatno omogućeno ženama da vežbaju dva puta nedeljno tokom oktobra. Treninzi se održavaju u sali JKP „Mladost“ utorkom i subotom.

Pančevka Biljana Lazić odlučila je da počne redovno da trenira  kako bi poboljšala svoju kondicija, ali i smanila stres i osećala se bolje. Kaže da se  danas brzo živi i da treba povesti više računa o zdravlju.

Cilj projekta je da se  stvori zdrava navika i da se zdravije živi, kaže Mirjana Savkov iz Sportskog saveza Pančeva. Prema njenim rečima poštuju se sve mere zaštite, ograničen je broj žena koje mogu da dolaze na treninge.

Treninzi su prilagođeni godinama žena koje dolaze na treninge i pojačavaća se kako vreme bude odmicalo, poručuje Vesna Tančić, fitnes instruktor.

Related posts

VUČIĆ U NENAJAVLJENOM OBILASKU SRBIJE! Predsednik svratio u dom porodice Bogdanović gde ga je sačekao NESVAKIDAŠNJI IZAZOV!

Mica Milakov

Vučić u radnoj poseti SAD

Nikoleta Dragaš

Čestitke svetskih zvaničnika predsedniku Srbije povodom praznika

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija