20. oktobra 2020.
Radio televizija Pančevo
Magazin Pančevo Vesti

Različiti anticelulit tretmani u kozmetičkom salonu „Bojana“

Mnoge žene imaju problem sa pojavom celulita. Kako bismo ga se oslobodili, trebalo bi da vodimo računa o pravilnoj ishrani, a postoje i različite masaže i tretmani, koji mogu pomoći.

Kao posledica nepravilne ishrane, nedostatka fizičke aktivnosti i manje vode u organizmu, javlja se celulit. Proces oslobađanja od celulita nije jednostavan ni brz, kažu u kozmetičkom salonu „Bojana“. Postoje različiti tretmani i masaže. Najpopularnija je tzv. terapija oklagijama.

Takođe se često primenjuje i „Vakum slim“ terapija. Ona podrazumeva nanošenje hladnog i toplog seruma, a zatim pakovanje u vakum vreću. To je prijatan i bezbolan tretman.

Celulit je sloj masnog tkiva koji se nalazi ispod kože između fibroznih vlakana koja vezuju mišić i kožu. Kako bismo sprečili pojavu celulita, trebalo bi da ishrana bude zasnovana na voću, povrću i kuvanim jelima, da se više krećemo i redovno pijemo vodu, napominju stručnjaci.

Related posts

Đorđević obišao ustanove socijalne zaštite

Jelena Obradović

Opšta bolnica Pančevo dobila akreditaciju na sedam godina

Jelena Obradović

Gde je DFC, tu su i ogromna američka ulaganja

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija