24. oktobra 2020.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Pančevo Vesti

Pokretanje postupka likvidacije ATP-a, „Pantransport“ jedini prevoznik

Na današnjoj sednici usvojena je odluka o pokretanju postupka likvidacije Javno komunalnog preduzeća za prevoz putnika „Autotransport – Pančevo“. Cilj ove odluke je da preduzeće „Pantransport“ bude jedino koje se bavi ovom delatnošću kako bi građani imali najsavremeniji prevoz.

U narednih nekoliko dana Agencija za privredne registre pokrenuće postupka likvidacij Javno komunalnog preduzeća za prevoz putnika „Autotransport – Pančevo“, a nakon toga Grad će izmiriti sva dugovanja koja Autotransport ima prema dobavljačima.

Likvidacija Autotransporta je poslednja faza u reorganizaciji javnog prevoza koju je Grad započeo prošle godine. Nakon ovoga „Pantransport“ će biti jedini prevoznik u gradu.

Građani se već neko vreme voze autobusima „Pantransporta“ tako da su se uverili u njihovu udobnost, ali važnije od toga, ovi ekološki autobusi će sačuvati vazduh od zagađenja.

Related posts

Predsednik Vučić sa direktorkom Svetske banke

Zorana Stekovic

Novi ležeći policajci u Glogonju

Jasmina Petkovic

Pančevačka policija uhapsila nasilnike i razbojnike iz Kovina

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija