29. oktobra 2020.
Radio televizija Pančevo
Kultura Najvažnije Pančevo Vesti

„Trenutak tišine“ u Muzeju

U Narodnom muzeju Pančeva nedavno je otvorena galerija „ Trenutak tišine“ umetnika Vladana Ranđelovića. Osim ove postavke se prikazuju i prošlogodišnji radovi sa 51. Likovne kolonije “Deliblatski pesak”.

Pančevačka publika  će moći da uživa u „ Trenutku tišine“  odnosno u  izložbi  umetnika Vladana Ranđelovića, koja je prikazana u galeriji  Narodnog muzeja Pančeva. On je do sada je imao 40 samostalnih izložbi u Srbiji ali i Makedoniji, Crnoj Gori, Austriji i Češkoj.

U Narodnom muzeju Pančeva  izložene su i slike dvanaest likovnih umetnika iz zemlje i okruženja. Radovi su nastali na Likovnoj koloniji u Deliblatskoj peščari.

Ljubitelji pisane reči mogu uživati i u promocijama knjiga koje se takođe često organizuju u Narodnom muzeju Pančeva.

Posećenost muzeja je manja zbog celokupne situacije sa korona virusom, ali pančevačku publiku ni to nije sprečilo da uživa u aktuelim izložbama.

Posete u Narodnom muzeju su dozvoljene ali se svi posetioci mole da poštuju  mere prevencije u borbi protiv korona virusa.  Zainteresovani postavke mogu pogledati  od utorka do subote od 10 do 18 sati.

Related posts

Uhapšena četvorica Srba na severu Kosovske Mitrovice

Zorana Stekovic

Jabuka: Na preventivnom pregledu i ultrazvuk abdomena

Nikoleta Dragaš

Pančevo dobilo nov izgled trga

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija