24. oktobra 2020.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Pančevo Vesti

Veliki posao za Pančevo. U toku rekonstrukcija oko 36 km puteva

U toku su radovi na renoviranju puteva u Pančevu i mesnim zajednicama u okviru javno-privatnog partnerstva. Sprovode se radovi u Glogonju, a planirano je da se obnove preko 36 kilometara puteva. Gradonačelnik Pančeva Aleksandar Stevanović istakao je da je cilj lokalne samouprave ravnomeran razvoj, odnosno i samog grada, ali i sela.

Mlinska ulica u Glogonju dobija potpuno novi izgled. Mašine su na terenu nekoliko dana, tako da kaldrme, rupe, loši putevi, prašina postaju istorija u Pančevu.

Sa radovima u Glogonju suštinski je počela realizacija projekta javno-privatnog partnerstva za izgradnju i održavanje putne infrastrukture na teritoriji Grada Pančeva što su lokalni čelnici i obećali u prethodnom periodu. Zahvaljujući projektu, al ii razgovorima predstavnika lokalne samouprave, rekontruišu se najveće ulice u Glogonju. Tamo gde su institucije, poput vrtića, zabavišta i ambulante.

Prema rečima gradonačelnika Aleksandra Stevanovića, pored obnove putne infrastukture, sa partnerom je dogovoreno i održavanje puteva tokom godine.

Posle Glogonja uslediće radovi na obnovi puteva u Banatskom Novom Selu i Dolovu. U toku je projektovanje za veliki broj ulica na teritoriji Grada Pančeva. Po završetku posla oko 36 kilometara puteva na teritoriji Grada Pančeva biće rekonstruisani i obnovljeni.

Related posts

Čelnici Ustečkog regiona Češke Republike u poseti Vršcu

Jasmina Petkovic

Predsednik Vučić na kineskom potvrdio posetu Kini u aprilu

Zorana Stekovic

NAJNOVIJE : Predsednik Vučić na TV Prva u 13h

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija