21. oktobra 2020.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Pančevo Vesti

Rekonstrukcija puteva u Glogonju, radovi u Mlinskoj

U Glogonju započeti su radovi rekonstrukciji putne infrastukture. Reč je o investiciji u okviru javno-privatnog partnerstva izgradnje puteva na teritoriji celog Grada Pančeva u vrednosti od  pet i po milijardi dinara.

Kaldrme, rupe, loši putevi, prašina postaće istorija s obzirom na javno-privatno partnerstvo vezano za izgradnju puteva na teritoriji Grada Pančeva. Mesna zajednica Glogonj je prva lokacija gde se putna infrastruktura menja.

Sa radovima u Glogonju suštinski je počela realizacija projekta javno-privatnog partnerstva za izgradnju i održavanje putne infrastrukture na teritoriji Grada Pančeva što su lokalni čelnici i obećali u prethodnom periodu.

Zahvaljujući projektu, rekontruišu se najveće ulice u Glogonju. Tamo gde su institucije, poput vrtića, zabavišta i ambulante.

U narednom periodu izvodiće se radovi u Banatskom Novom Selu i Dolovu.U toku je projektovanje za veliki broj ulica na teritoriji Grada Pančeva. Ovim ugovorom predviđeni su i radovi na redovnom zimskom održavanju puteva.A u toku su radovi na i na opštinskom putu u Dolovu.

Related posts

SNS Šabac: Napadnute prostorije stranke prošle noći

Branislava Grčić

KAČAREVAC ŽRTVA „ADVOKATSKO-PRAVOSUDNE MAFIJE“. CEKOVSKI : Lobi advokata i sudija me upropastio!

Mica Milakov

Vučić nakon obilaska Centra za robotiku: Verujem da ćemo biti jedna od najuspešnijih zemalja u digitalnoj sferi

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija