22. oktobra 2020.
Radio televizija Pančevo
Sport Srbija Vesti

Na redu finale Sportskih igara mladih u malom fudbalu

Brzeće je ovog vikenda centar domaćeg fudbala, bar kada je reč o omladinskom sportu. U ovom prelepom turističkom mestu, ovog vikenda održava se druga smena Državnog finala Dunav osiguranje Sportskih igara mladih, a nadmeću se dečaci i devojčice koji su se proteklih meseci u svojim gradovima plasirali u veliko finale Coca-Cola kup 2020. turnira u malom fudbalu. A ko će protiv koga igrati odlučeno je na svečanosti upriličenoj u Brzeću, podno Kopaonika, u sali hotela Junior, na kojoj su izvučeni parovi.Parove su prepunoj sali hotela Junior uz prusustvo svih koordinatora Igara i predsrsvnika učesnika, izvlačili predsednik opštine Priboj Lazar Rvović, zamenik gradonačelnika Čačka Vladan Milić, regionalni izvršni direktor SIM Tihomir Gudić i predsednica Dunav osiguranje Sportskih igara mladih Srbije Ivana Jovanović.

Ovo je sedmi put da se Igre održavaju u Srbiji, a ovu godinu uz decu Srbije, obeležio je i Nemanja Matić, as Mančester Junajteda koji je i ambasador Igara. U njegovom rodnom selu Vrelo održan je jedan od turnira u malom fudbalu, a Nemanja je svo vreme tog dana bio sa dečacima i devojčicama.Preostalog vikenda na redu je treća smena Igara, sa finalima u basketu 3 na 3, odbojci i odbojci na pesku.

Related posts

Predrag Kon: Epidemija će trajati još 6 nedelja u ovom režimu

Branislava Grčić

Predsednik Vučić na 75. godišnjici oslobađanja Aušvica u Izraelu

Zorana Stekovic

Menjanje letnjih sadnica jesenjim

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija