22. oktobra 2020.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Pančevo Vesti

Mesec solidarnosti: Brojne aktivnosti u Crvenom krstu

Crveni krst tradicionalno organizuje različite aktivnosti u okviru „Meseca solidarnosti“ od 14. septembra do 17. oktobra. Načina da se pomogne ugroženima je mnogo, zato treba biti solidaran i pomoći, jer ponekad naše malo nekome znači sve, moto je kojim se vodi ova organizacija.

Nažalost, postoje građani koji nemaju osnovnih uslova za životi i kojima je pomoć neophodna. Solidarnost je veoma važna i trebalo bi da bude sastavni deo života svakog pojedinca. Naši sugrađani se slažu da treba biti human svakog dana bez obzira na situaciju.

Različitim aktivnostima Crveni krst Pančevo obeležava „Mesec solidarnosti“, a načina da pomognemo ima mnogo, kažu iz „Crvenog krsta“.

Solidarnost podrazumeva uzajamno pomaganje i odgovornost. „Mesec solidarnosti“ traje od 14. septembra do 17. oktobra, ali bez obzira na to, trebalo bi uvek da razmišljamo o pojedincima kojima je bilo koja vrsta pomoći potrebna, jer ponekad naše malo nekome znači mnogo.

Related posts

Otkrivena plantaža marihuane u Novoj Crnji

Mica Milakov

Kako ostati mlad?

Zorana Stekovic

Bolnica i Dom zdravlja u akciji preventivnih pregleda

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija