20. septembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Politika Srbija Vesti

Šabac: SNS i Zapadna Srbija dogovorili programske ciljeve

Gradski odbor Srpske napredne stranke Šabac saopštava da je na sastanku sa predstavnicima Zapadne Srbije postignut dogovor o programskim ciljevima za dobrobit svih građana Šapca.

Na sastanku održanom 14.09.2020. godine u prostorijama Gradskog odbora Srpske napredne stranke razgovaralo se o mogućoj koaliciji u Šapcu i usklađivanju izbornih programa u interesu građana.
Tokom susreta, koji je protekao u konstruktivnoj atmosferi, nije bilo reči o raspodeli vlasti niti imenovanjima, već se govorilo isključivo o stvaranju što povoljnijih uslova za ekonomski razvoj grada, proceni potencijala za ulaganja, privlačenju domaćih i stranih investitora, razvoju prigradskih i seoskih područja, kao i predlozima za sprovođenje socijalne i zdravstvene politike. Posebno ističemo da će jedan od glavnih prioriteta nove vlasti biti stvaranje uslova i motivisanje mladih da ostanu u Šapcu i tu grade svoju budućnost.

Gradski odbor Srpske napredne stranke Šabac ističe da je potencijal za razgovore sa predstavnicima Zapadne Srbije prepoznat u činjenici da je Zapadna Srbija priznala rezultate ponovljenih izbora u Šapcu što je ocenjeno kao politički korektno.
Iako je dogovorom Srpske napredne stranke i Zapadne Srbije o programskim ciljevima promovisana nova skupštinska većina, otvoreno pozivamo i sve ostale izabrane predstavnike građana, pre svega predstavnike manjina, koji čine deo novog skupštinskog saziva, da nam se pridruže.
Verujemo da nam je svima u interesu dugoročna politička stabilnost i okupljanje oko zajedničkog programa za bolju budućnost svih Šapčana.

GO SNS Šabac

Related posts

Svetski dan radija. Sledeće godine Radio Pančevo slavi 40. rođendan !

Mica Milakov

Predsednik Vučić: Da uradimo sve da očuvamo mir i političku stabilnost

Zorana Stekovic

VUČIĆ PODNOSI IZVEŠTAJ GRAĐANIMA: Sutra počinje kampanja „Budućnost Srbije“, predsednik obilazi 100 opština

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija