5. decembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Društvo Vesti Vršac

JKP „Drugi oktobar“: Novi reprogram duga i dodatne stimulacije za redovne platiše

Gradsko veće Grada Vršca dalo je saglasnost na predlog JKP DRUGI OKTOBAR da sa korisnicima napravi reprogram naplate starih potraživanja, a u što će građanima omogućiti da pod veoma povoljnim uslovima zaključe reprogram svog duga za neizmirene komunalne usluge.

Svim korisnicima koji reprogramiraju dug otpisuje se celokupna kamata u slučaju ispunjenja ugovornih odredbi, pri čemu mogu da odaberu željeni model otplate preostalog duga, i to:  plaćanjem duga u celosti otpisuje se 12% preostalog duga, za plaćanje duga na 3 mesečne rate otpisuje se 10% preostalog duga, za 6 rata otpisuje se 8% preostalog duga, dok se za 12 rata otpisuje 5% preostalog duga. Počev od 01.10.2020. biće formirana posebna kancelarija Službe objedinjene naplate JKP DRUGI OKTOBAR u Vršcu, u ulici Stefana Nemanje 26, gde će zainteresovani građani, svakog radnog dana od 7:00 do 15:00 časova, na licu mesta moći da dobiju predlog o otplati na rate, odnosno  jednokratnoj isplati dugovanja.

„Omogućavanjem korisnicima plaćanje neizmirenih obaveza na rate, odnosno jednokratnu isplatu celokupnog duga, olakšaćemo izmirenje obaveza naših korisnika, ali i doprineti boljoj naplati ovih potraživanja. Grad Vršac i JKP DRUGI OKTOBAR mislili su i o svojim  redovnim platišama koji na vreme izmiruju račune i u znak zahvalnosti, takođe počev od oktobra meseca pripremaju dodatne popuste i pogodnosti, tako će se povećati procenat popusta za redovno plaćanje u roku dospeća do 20-tog u mesecu za prethodni mesec, a dodatni popusti očekuju i sve korisnike koji svoje obaveze redovno izmiruju u toku 6, odnosno 12 uzastopnih meseci.“ izjavio je Jovan Knežević, v. d. direktora JKP DRUGI OKTOBAR. 

Related posts

Međunarodni kamp saksofona uskoro u Vršcu

Nikoleta Dragaš

Humanitarci iz Kembridža u OŠ „Jovan Jovanović Zmaj“

Nikoleta Dragaš

„Eko-Tamiš“ – uspešan projekat Srbije i Rumunije

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija