24. septembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Politika Vesti

VUČEVIĆ: „Uspehe“ Jeremićeve diplomatije i dan danas slave albanski lobisti i separatisti!

Foto: Tanjug

Kad god se javi Vuk Jeremić i pomene diplomatiju građani ce odmah sete kako se on „borio“ za interese Srbije. Sete se njegovih „diplomatskih aktivnosti“ koje su iz svog džepa plaćali, sete se Tadićevog ministra kome je domet borbe za Srbe i Srbiju bio švrćkanje po belom svetu i bahanalije u luksuznim hotelima i privatnim avionima, izjavio je Miloš Vučević potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke.

-Tokom petogodišnjeg mandata na mestu ministra spoljnih poslova Vuk Jeremić je na luksuzna putovanja potrošio „samo“ 3,6 miliona evra iz budžeta Republike Srbije, i to mu je bilo malo, pa se družio i savetovao sa međunarodnim kriminalcima. I svima je odavno jasno da je novac, život u luksuzu, jedino što Jeremića zanima – rekao je Vučević.

Vučević je ukazao da je za vreme diplomatije Vuka Jeremića veći deo sveta priznalo nezavisnost Kosova.

-Uspehe“ Jeremićeve diplomatije i dan danas slave albanski lobisti i separatisti, jer je u vreme njegovog „patriotizma“ nezavisnost Kosova priznalo „samo“ 90 zemalja sveta. Isti taj Jeremić očigledno ne može da prežali da otkad se on i njegovi šefovi, Tadić i Đilas, ništa ne pitaju 18 zemalja je povuklo priznanje nezavisnosti, i iz nepovratne pat pozicije Aleksandar Vučić vratio je pitanje Kosova i Metohije od gotove priče na dnevni red – ocenio je Vučević.

Kako je rekao, Srbiju su skupo koštali „pamet i poštenje“ Vuka Jeremića.

– Jeremić je svoju političku karijeru sam najbolje opisao kada je uz odvratni smeh ponosno izgovorio: „Je*ali smo majku Srbiji“ – rekao je Vučević.

Izvor: Pink.rs

Related posts

Zorana Mihajlović: Priština neće određivati ko će voditi dijalog u ime Beograda

Aleksandra Miloševska

U Vršcu zaraženo 16 zdravstvenih radnika

Nikola Miloševski

Svi zaraženi moraju u bolnice,nema više lečenja kod kuće

Branislava Grčić

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija