27. novembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Kultura Pančevo Vesti

Prvi broj novina Doma Kulture „3. oktobar“ iz Banatskog Novog Sela

Svetlost dana ugledao je prvi broj novina doma kulture „3. oktobar“ iz Banatskog Novog Sela. Ideja ovog projekta jeste da se svi meštani Banatskog Novog Sela, ali i okoline informišu o njihovim aktivnostima. Novine su besplatne i izaćiće 4 puta godišnje.

Prvi broj novina doma kulture „3. oktobar“ iz Banatskog Novog Sela izašao je prošlog meseca. Prema rečima direktora ove ustanove Bojana Boljanaca, cilj ovog projekta jeste da se svi meštani Banatskog Novog Sela, ali i okoline informišu o njihovim aktivnostima.

Zbog pandemije korona virusa, sekcije doma kulture nisu bila aktivna, i nisu mogli da održavaju programe, ali članovi ipak nisu gubili vreme, i svoju energiju su kanalisali na drugu stranu.

Boljanac ističe da je u planu da novine izlaze na svaka tri meseca.

Dom kulture iz Banatskog Novog Sela jedan od najnagrađivanijih Domova na teritoriji grada Pančeva, ali i šire. Samo folklorna sekcija broji više od 200 članova, uzimajući u obzir sve folklorne grupe, što znači da sa narodnim orkestrom, pevačkom grupom, balеtom i likovnom sekcijom broje više od 300 stalno aktivnih članova.

Related posts

Pomoću donacije kompanije JUB renovirano infektivno odelenje Opšte bolnice Pančevo

Zorana Stekovic

ONI SU NOSILI VEŠALA NA TERAZIJAMA! Ako ih prepoznate, odmah obavestite policiju!

Mica Milakov

Godišnja završna priredba: KUD „Petefi Šandor“ i gosti

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija