28. septembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Pančevo Vesti

Atraktivno izletište na domak Glogonja

Zalaganjem meštana, lokalne samouprave i gradskih vlasti na obali Tamiša nadomak Glogonja stvoreno je atraktivno  izletište.  Ukoliko želite odmor u prijatnoj hladovini pored reke, preporučujemo vam da ga posetite.

Na samo 16 kilometara od Pančeva nalazi se izletište “Skela” nadomak Glogonja. Ova oaza prirode popularno je porodično odmorište, ali i atraktivna destinacija za ribolovce.

Turističke mogućnosti koje pruža Tamiš odavno je prepoznat od strane meštana i lokalne samouprave.

Duž obale su nedavno postavljene i  nove kante a da ovo izletište bude čisto svakodnevno brinu radnici javnog komunalnog preduzeća i volonteri. Glogonjci neguju sećanje i na kultne filmove koji su snimani na ovoj obali. Široj javnosti svakako je najpoznatiji “Ko to tamo peva?”.

Iz lokalne samouprave ističu da će  i u narednom periodu nastaviti sa unapređenjem infrastrukture. Kada je u pitanju izletište na obali Tamiša, u planu je izrada pontona koji će posetiocima omogućiti lakši ulazak u vodu.

Related posts

Ministar Vulin: Vrhovni komadant vojske i predsednik Srbije Aleksandar Vučić će pre ostaviti glavu nego Srbiju

Nikoleta Dragaš

Pijačni barometar za 15.02 2020.

Jelena Belić

Kačarevo 2. jula bez vode

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija