1. decembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Pančevo Vesti

Promovisana knjiga „Smehom protiv korone“

Autorka Senka Pavlović predstavila je svoju novu knjigu u Narodnom muzeju u Pančevu. Pandemijia korona virusa poslužila je kao izvor inspiracije za nastanak zbirke duhovitih aforizama.

Autorka je prikupila aforizme poznatih književnika, među kojima su i Ljubivoje Ršumović, Dušan Kovačević, Vanja Bulić i Pančevka Aleksandra Filipović, koji su bili prisutni na promociji knjige.

„Smehom protiv korone“ naslov je zbirke aforizama koja je Pančevcima premijerno predstavljena u Narodnom muzeju. Prema rečima autorke Senke Pavlović, ideja za objavljavinje ove knjige javila se u teškoj situaciji izazvanoj epidemijom virusa COVID-19.

Prema rečima Senke Pavlović, imajući u vidu da je izvor aforizama u vremenu pandemije nepresušan, u planu je da ova zbirka humora dobije svoj nastavak.

Related posts

Ministar Vulin: Svakodnevni napadi na Vučića su najbolji dokaz da je njegova politika ojačala Srbiju, to mu Hrvatska neće oprostiti

Nikola Miloševski

Servisne informacija za 31. januar

Katarina Popović

Osuda napada na novinarku Studija B

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija