20. septembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Društvo Kultura Vesti

Čarobni svet slikarstva mladog Uroša Predića

Mladi pančevački slikar Uroš Predić, u čarobni svet slikarstva ušao je još kao malo dete. Trenutno radi seriji slika na platnu, a kada to završi planira da napravi jednu izložbu, kako bi svim ljubiteljima likovne umetnosti prikazao svoje radove.

Kažu da je svako dete umetnik, a problem je kako da ostane umetnik kada odraste. Mladi pančevački umetnik Uroš Predić, čarobni svet boja zavoleo je još kao malo dete, a sada je student prve godine Fakulteta likovne umetnosti.

Uroš ističe da svaki dan i crta, i da se oseća ispunjeno i srećno dok to radi. Ipak, slaže se i da talenat bez rada i upornosti ne predstavlja ništa.

Uroš crta različitim tehnikama, ali, kako kaže, ipak više voli da radi akrilnim bojama. Interesantno je da je jednom prilikom, imao i malo neobičnog pomagača.

Uroš trenutno radi na seriji slika sklupture na platnu, i želja mu je da kada to završi, napravi jednu izložbu.

Ono što je takođe interesantno jeste da je Uroš u rodbinskoj vezi sa našim poznatim slikarom Urošem Predićem.

Related posts

Vučić: Opoziciji i više od traženog – ne plašimo se konkurencije

Aleksandra Miloševska

DRAGAN J. VUČIĆEVIĆ OBRATIO SE JAVNOSTI POVODOM PRETNJI HAPŠENJEM I ROBIJOM KOJE MU JE UPUTIO LIDER SZS BOŠKO OBRADOVIĆ!

Mica Milakov

Vučić za ANSU uoči posete italijanskog premijera

Luka Tešanović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija