21. septembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Politika Srbija Vesti

PS: Đilas nikada nije propustio priliku da naškodi Srbiji

Povodom izjave lidera SSP-a Dragana Đilasa da predsednik Srbije Aleksandar Vučić mora da podnese ostavku, jer je u Vašingtonu, kako kaže „ponizio i sebe i Srbiju“, Pokret socijalista poručuje da Đilas nikada nije propustio priliku da naškodi Srbiji i da Vučić nije potpisao ništa što je suprotno nacionalnim interesima zemlje.  

  • Vučić je u Vašington otišao kako bi ostvario najbolje interese za Srbiju, za razliku od tajkuna Đilasa koji kada ide u neku stranu državu, ide zarad ličnih interesa, ide da kuka, da pljuje Srbiju i da moli strance da ga još jednom dovedu na vlast- naveli su u partiji Aleksandra Vulina. 
  • Predsednik Srbije u Vašingtonu nije potpisao ništa što je suprotno nacionalnim interesima Srbije, ali zato tajkun Đilas nije propustio ni jednu priliku da naškodi Srbiji i dok je bio na vlasti i sada kada je u dubokoj opoziciji. 

Dok su Srbijom vladali Tadić, Đilas i Jeremić, Srbija je bila i ponižena i opljačkana i obespravljena. 

Dosovci su potpisivali i ono što se od njih nije tražilo, samo da bi ostali koji mesec duže na vlasti. Izgubili su Crnu Goru, Kosovo je proglasilo jednostranu nezavisnost, preselili su razgovore iz UN-a u Brisel, oterali Unmik i doveli Euleks, na svaki način su otežali pozicije Srbije i opljačkali građane- smatraju u PS-u. 

  • Vučić je u Vašingtonu ponosno predstavljao Srbiju, baš kao što su i građani Srbije ponosni na svog predsednika. 

Koliko god napadao Vučića i Srbiju, tajkun Đilas će morati jednom da odgovara za to što je otvoreno pozivao strance da se mešaju u unutrašnja pitanja Srbije i moraće jednom da objasni odakle mu 610 miliona evra- kazali su u Pokretu socijalista povodom napada Dragana Đilasa na predsednika Srbije Aleksandra Vučića zbog potpisivanja ekonomskog sporazuma u Vašingtonu. 

Related posts

Izgradnja vododvodne mreže na Kudeljarcu u toku vandrednog stanja

Katarina Popović

Đurić: SNS za 11godina napravila preokret u Srbiji

Luka Tešanović

Đilas organizovao napad na Danila Vučića samo dan nakon što je cmizdrio ni zbog čega

Katarina Popović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija