25. septembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Društvo Politika Vesti

Mihajlović: Neće više biti građana prvog i drugog reda u Šapcu

FOTO: Ministarstvo građevinarstva

Članica Predsedništva SNS Zorana Mihajlović ocenila je danas da su građani Šapca na ponovljenim izborima na 27 biračkih mesta u Šapcu svojim glasovima odbranili izbornu volju iskazanu na lokalnim izborima 21. juna, kada je najviše glasova osvojila Srpska napredna stranka, te da više u tom gradu neće biti građana prvog i drugog reda.

„Nema nikakve nikakve sumnje da građani Šapca žele promene i drugačiju vlast, kao što ne sumnjam ni u njihovu spremnost da, u slučaju da gradonačelnik Nebojša Zelenović pokuša da se novim manipulacijama još malo zadrži na vlasti, brane svoju izbornu volju koliko god puta bude potrebno“, kaže Mihajlović.

Ona navodi da su Šapčani svojim glasovima jasno poručili da sve što je bilo loše u tom gradu u prethodnom periodu mora postati deo prošlosti, od deljenja Šapčana na građane prvog i drugog reda, do neasfaltiranih puteva i neuređene komunalne infrastrukture.

„Šabac je grad koji može i mora mnogo da se razvija mnogo brže, a za to mora imati na svom čelu ljude koji će raditi mnogo drugačije od Nebojše Zelenovića i biti zaista posvećeni poboljšanju života svojih sugrađana“, kaže Mihajlović.

Related posts

Izgradnjom fabrike u Loznici, zagarantovana budućnost građana Podrinj

Mica Milakov

Vučić u Pančevu: Postavljen kamen temeljac za „Brose“, ovo smo čekali preko 50 godina

Zorana Stekovic

ZELENOVIĆ PRETVORIO ŠABAC U ŽARIŠTE, PA FORMIRAO PRIVATNI STRANAČKI TIM! Neće da pomognu Srbiji, ali hoće bivšem gradonačelniku?!

Nikola Miloševski

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija