19. septembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Politika Vesti

SKANDAL KOJI POTRESA ŠABAC NE PRESTAJE

Gradski odbor Srpske napredne stranke upozorava javnost na skandal neviđenih razmera za koji je u Šapcu odgovoran tandem Dušan Petrović i Nebojša Zelenović.

Ova dva kriminalca, koji uprkos volji naroda žele da uzurpiraju vlast i ne biraju sredstva u toj nameri,od jutros vrše brutalnu opstrukciju izbornog procesa. Njihov cilj je upravo ono na šta Srpska napredna stranka upozorava već dva meseca, a to je da iako ih narod neće, oni traže način da ostanu na vlasti.

Pošto su videli da ni kupovinom glasova ne mogu da dostignu razliku između njih i Srpske napredne stranke, pošto su videli da im u tome ne može pomoći čak ni  pravilnik koji su doneli, a koji je u suprotnosti sa ustavom i zakonima Republike Srbije, odlučili su da brutalnim napadima i spletkama koje uključuju otvoreno laganje  i neosnovanim prigovorima svojoj Gradskoj izbornoj komisiji pokušaju da obore izbore u Šapcu.

O tom scenariju govori činjenica da već u 14 časova tvrde da izbori nisu regularni, što niko živi osim njih i njihovih saradnika ne potvrđuje. A o tome ko su oni i kakvim se metodama služe, čula je prethodnih dana cela Srbija u snimcima u kojima se dogovaraju o kupovini glasova i monstruoznom stavljanju leksilijuma u kafu članovima biračkih odbora iz Srpske napredne stranke. 

Dušan Petrović i Nebojša Zelenović pokušavaju da prekinu izborni proces, jer ne smeju da sačekaju brojanje glasova. Ako to dopuste, znaju da je upravo kraj brojanja glasova, kraj njihove dvodecenijske vladavine i konačni trijumf naroda na čelu sa Srpskom naprednom strankom.

GO SNS Šabac

Related posts

Vučić: U Pazaru sam jer smo svi zajedno u ovome

Nikola Miloševski

ŽELJA U 1. LIGI SRBIJE!!!

Mica Milakov

Isključenje vode za 31. mart

Nikola Toadjer

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija