23. novembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Pančevo Vesti

Kupanje na bazenu i septembru

Građani Pančeva nastavili su da posećuju otvoreni gradski bazen i u prvim septembarskim danima. O radu bazena, kao i završetku letnje kupališne sezone, razgovarali smo sa direktorom JKP „Mladost“ Predragom Stojadinovim.

Uprkos padu temperatura u aktivnostima na otvorenom gradskom bazenu uživa veliki broj naših sugrađana. Posetioci se slažu da je, pored prijatne atmosfere, voda najvažniji faktor.

O čistoći vode brine Zavod za javno zdravlje Pančeva, dok o bezbednosti kupača brinu licencirani spasioci. Mnoge je zanimalo do kada će imati privilegiju da uživaju u čarima bazena. Direktor Javnog komunalnog preduzeća „Mladost“ Predrag Stojadinov obradovao je mnoge kupače vešću da će biti otvoren dok god je lepo vreme.

Ukoliko bude bilo potrebno, voda će se dogrevati, kako za sportiste koji bazen koriste u jutarnjim časovima, tako i za građanstvo.

Istaknuto je i da je, usled pandemije virusa COVID-19, nešto manji broj ljudi posećivao otvoreni bazen tokom letnje sezone. Dobrom saradnjom sa gradskim vlastima, kao i Zavodom za javno zdravlje, na bazenu su ispoštovane sve mere Vlade Republike Srbije i bezbednost kupača je potpuna.

Related posts

Neke od ulica u Pančevu menjaju naziv

Jasmina Petkovic

Vulin: Ugljanina ili lečite ili hapsite!

Zorana Stekovic

Promocija 21. Vinarijade

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija