29. novembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Politika

Spremaju li Petrović i Zelenović najveću krađu lokalnih izbora u Šapcu?

Foto: Media Centar

Šabački vladar iz senke Dušan Petrović, konačno je izašao na svetlost dana i pokazao svoje diktatorsko lice tiranina u snimcima, koje cela Srbija prepričava, zgrožena količinom bahatosti i loše namere prema političkim neistomišljenicima. Čuli su svi kako Petrović naređuje članovima biračkih odbora da  se ponašaju u subotu, 5. septembra na ponovljenim izborima na 27 biračkih mesta u Šapcu. Njegove naredbe svetlosnim godinama udaljene su od svih demokratskih standarda, ali su blizu krivične odgovornosti, a ako bude pravde, i kazne za sve na šta je podstrekavao članove biračkog odbora iz svoje i Zelenovićeve stranke. Petrović ih savetuje da budu dovitljivi, što podrazumeva da se članovima biračkog odbora iz Srpske napredne stranke  onemogući da obavljaju svoje dužnosti raznim prevarama i manipulacijama. A pošto mu ni to nije dovoljno, Petrović otvoreno poziva: Ne dajte im da priđu ni blizu glasačkih listića!

 Ako samo članovi biračkih odbora iz Petrovićeve stranke imaju pristup listićima, ako samo oni broje glasove, otvoreno je pitanje sprema li to Petrović najveću krađu u istoriji lokalnih izbora u Šapcu? Da li je moguće da u 21. Veku tako otvoreno spremaju krađu i manipulaciju voljom naroda? Da li su Petrović i Zelenović prevazišli najmračnije trenutke devedesetih godina i metode falsifikovanja izborne volje naroda kojima se koristila Mira Marković? Bez sumnje, sud će se izjasniti o Petroviću i krivičnom delu Učestvovanje u grupi koja sprečava službeno lice u vršenju službene radnje u podstrekavanju, a u obilju materijala naći će se sigurno i još ponešto. O političkoj odgovornosti izjasniće se Šapčani u subotu, 5. septembra na 27 biračkih mesta. Rezultat će biti poražavajući i označiće kraj vladavine kriminala u gradu na Savi.

Related posts

Divljaštvo na protestu : Boškovi i Đilasovi huligani upali u RTS, i lomili sve pred sobom!

Mica Milakov

Predsednik Vučić se sastao sa ambasadorima Kvinte i Fabricijem

Zorana Stekovic

Vučić: Odluka o datumu izbora još nije doneta

Katarina Popović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija