2. decembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Politika Vesti

Nova S presudila Vulinu bez presude suda

Pokret socijalista reagovao je povodom naslova i teksta na portalu Nova S po kome su već presudili da je Aleksandar Vulin osuđen za govor mržnje, iako suđenje još nije ni počelo. 

– Sud obično donese presudu, pa se o njoj izvesti, a vaš naslov je već sudio i već presudio. Nije to ništa novo, tako pišete i o svemu drugom. 

Naš lider Aleksandar Vulin govori istinu i Šiptare zove onako kako sami sebe zovu-  Šiptarima.

Ako se ljute na svoje ime neka ga promene, a ne da traže od Srba da im menjaju ime naroda.

Ne tuže oni Vulina, oni tuže srpski jezik, a Vulinu bi da zabrane da govore istinu- rekli su iz partije Aleksandra Vulina. 

Oni su, takođe, poručili Aleksandru Oleniku koji je u istoimenom tekstu kazao da Vulin vrši diskriminaciju i sramoti građane Srbije, da su upravo građani Srbije na izborima rekli šta misle o Oleniku i koliko ga se stide. 

– Mi smo ponosni što nas Aleksandar Vulin vodi i što toliko jača Vojsku Srbije, a građani su rekli Oleniku na izborima da ga se toliko stide, da ima manje glasova nego procenta alkohola u kiseloj vodi- kazali su u Pokretu socijalista povodom naslova i teksta na portalu Nova S u kome kažu da Aleksandar Vulin ide na sud zbog govora mržnje, iako takva presuda nikada nije doneta. 

Related posts

Mihajlovićeva: Nedopustivi pozivi na državni udar, Obradović i Savez za Srbiju bi i državu žrtvovali zarad osvajanja vlasti

Nikoleta Dragaš

OFK „Vršac“ najbolji sportski kolektiv u Vršcu

Mica Milakov

Miran vikend za Hitnu pomoć

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija