1. decembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Politika Vesti

Ministar Vulin: Antisrpstvo je opasna ideologija

„Pošto već ne zastupa Hrvate u BiH, Željko Komšić bi da zastupa Mila Đukanovića. Komšić demokratiju doživljava kao način da muslimanskim glasovima uzme hrvatsko mesto, a ideju građanske države kao antisrpsku“, rekao je ministar odbrane Aleksandar Vulin komentarišući izjavu Željka Komšića koji je, posle izbora u Crnoj Gori izjavio da je probuđen velikosrpski projekat koji nastoji da poveže Beograd, Banjaluku i Podgoricu i da je Podgorica crnogorska, a Banjaluka bosanska, i da će tako i ostati.
 
„Srbija ne želi da vlada u Podgorici, ali želi da vidi vlast koja Srbe u Crnoj Gori ne doživljava kao neprijatelja. Srbija ne želi da vlada u Sarajevu, ali želi da niko ne napada Banjaluku i ruši Dejtonski sporazum. Srbija se ne meša u bilo čije unutrašnje odnose, ali ne želi da sluša Komšića koji vređa srpski narod i osporava mu pravo na postojanje. Antisrpstvo  je opasna ideologija“, poručio je ministar Vulin.

Foto. mod.gov.rs
 

Related posts

Važno odabrati pravu kremu za svoje lice

Zorana Stekovic

Demonstranti nasrnuli na zgradu RTV Vojvodine

Branislava Grčić

GOJKOVIĆ NAJOŠTRIJE OSUDILA UVREDE UPUĆENE NOVINARKAMA STB

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija