27. novembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Vesti

Gradonačelnik Stevanović uručio zaštitne prsluke u „Mikinoj“ školi i poželeo srećan i uspešan početak školske godine

Gradonačelnik Pančeva Aleksandar Stevanović obišao je danas Osnovnu školu „Miroslav Antić“ i uručio reflektujuće prsluke prvacima, poželevši im uspešan početak nove školske godine. Stevanović je istakao da se Grad Pančevo pripremio u skladu sa epidemiološkom situacijom i da su obezeđene maske i dezinfekciona sredstva.

Grad Pančevo tradicionalno na početku svake školske godine uruči prvacima reflektujuće prsluke, kako bi bili uočljivi u saobraćaju i samim tim i bezbedniji. Gradonačelnik Aleksandar Stevanović, obišao je prvake u OŠ „Miroslav Mika Antić“

Direktorka Osnovne škole „Miroslav Antić“ Dragana Krstić istakla je da se u školi pridržavaju upustava Ministarstva prosvete i da su roditelji obavešteni i svesni mera kojih će učenici, zaposleni i roditelji morati da se prdržavaju.

Prvaci iz odeljenja 1-1 jedan uzbuđeni su što polaze u školu i srećni što upoznaju nove drugare.

U Osnovnu školu Miroslav Antić upisano je 114 prvaka. U odnosu na predhodnu školsku godinu u škole na teritoriji  Pančeva ukupno je upisano 27 prvaka više.

Related posts

Stipendije za naše najbolje studente u inostranstvu

Jelena Obradović

Novih 512 slučajeva korona virusa, najviše od početka pandemije, preminula jedna osoba

Jelena Belić

Skupština odlučuje o ukidanju vanrednog stanja

Katarina Popović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija