18. septembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Politika Srbija Vesti

Predsednik PS-a Vulin: Drašković ćuti samo kada misli da nema ko da plati za njegove napade na Srbiju

„Vuk Drašković ćuti samo kada misli da nema ko da plati za njegove napade na Srbiju. Od 9. marta do danas nije propustio ni jednu priliku da u najtežim trenucima za Srbiju ne bude protiv Srbije i da kaže ili uradi ono što bi neprijatelji Srbije voleli da čuju i vide“, rekao je predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin komentarišući izjavu Vuka Draškovića da je rizično i neutemeljeno reći da je Srbija demokratska zemlja sve dok je „u okovima nerasformiranih Miloševićevih službi bezbednosti“ i dok se ne otvore dosijei o zločinima njegovog režima.

„Biti deo vlasti, a reći da je Srbija nedemokratska država je licemerno koliko i da decenijama drži jedno od najplaćenijih mesta u Srbiji u rukovodstvu NIS-a, a preporučuje se EU samo napadima na Rusiju. Da ima časti kao što nema uverenja, Drašković bi sam izašao iz vladajuće većine i NIS-a, pa neka se bori za demokratsku Srbiju koja će priznati Kosovo. Na nekim sledećim izborima Vučić će sigurno skratiti listu koalicionih partnera, ali ne vidim zašto bi trebao toliko da čeka. Vreme je da se Drašković vrati tamo gde mu je oduvek bilo mesto, u duboku opoziciju“, poručio je predsednik PS-a Aleksandar Vulin.

Related posts

Uhapšena žena u Alibunaru zbog krađe

Zorana Stekovic

Rusija registrovala prvu vakcinu protiv korone! Putin otkrio: vakcinu je primila i moja ćerka!

Katarina Popović

Država počinje sutra sa isplatom minimalca

Nikola Miloševski

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija