29. novembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Politika Srbija Vesti

Ministar Vulin: Zahvalni smo ministru Nedimoviću i lokalnoj samoupravi Sremske Mitrovice za podršku Vojsci Srbije

Ministar odbrane Aleksandar Vulin zahvalio je danas ministru poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Branislavu Nedimoviću i Gradu Sremska Mitrovica za donaciju teretane na otvorenom u kasarni „Boško Palkovljević Pinki“, kao i za sve godine u kojima se vodilo računa o pripadnicima Vojske Srbije u garnizonu Sremska Mitrovica.

  • Posebno hoću da zahvalim ministru Nedimoviću, Gradu Sremska Mitrovica zbog ove velike donacije, ali ne samo zbog ove donacije, već i zbog svih godina u kojima je Grad Sremska Mitrovica čuvao našu vojsku, vodio računa o našoj vojsci i našim pripadnicima, zbog toga što se naša vojska ovde oseća dobro i zato što jeste kod kuće. Hoću da se zahvalim što pokazuju da brinu o nama i svakom vojniku. Vojnički poziv je težak, ali je mnogo lakši kada znaju da vas ljudi vole, poštuju, da cene to što radite i da hoće da vam pomognu. Sa takvom lokalnom samoupravom i uz zahvalnost ministru Nedimoviću, možemo da kažemo da nam je lakše – poručio je ministar Vulin.

foto:mod.gov.rs

Related posts

Projekat ,,Jadran“ strateški važan za državu

Vanja Vićentić

Još jedan uzbudljiv vikend u svetu džudoa

Nikoleta Dragaš

Javni toalet na trgu kod stare Robne kuće u funkciji u julu

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija