25. septembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Politika Srbija Vesti

Ministar Vulin: Zahvalni smo ministru Nedimoviću i lokalnoj samoupravi Sremske Mitrovice za podršku Vojsci Srbije

Ministar odbrane Aleksandar Vulin zahvalio je danas ministru poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Branislavu Nedimoviću i Gradu Sremska Mitrovica za donaciju teretane na otvorenom u kasarni „Boško Palkovljević Pinki“, kao i za sve godine u kojima se vodilo računa o pripadnicima Vojske Srbije u garnizonu Sremska Mitrovica.

  • Posebno hoću da zahvalim ministru Nedimoviću, Gradu Sremska Mitrovica zbog ove velike donacije, ali ne samo zbog ove donacije, već i zbog svih godina u kojima je Grad Sremska Mitrovica čuvao našu vojsku, vodio računa o našoj vojsci i našim pripadnicima, zbog toga što se naša vojska ovde oseća dobro i zato što jeste kod kuće. Hoću da se zahvalim što pokazuju da brinu o nama i svakom vojniku. Vojnički poziv je težak, ali je mnogo lakši kada znaju da vas ljudi vole, poštuju, da cene to što radite i da hoće da vam pomognu. Sa takvom lokalnom samoupravom i uz zahvalnost ministru Nedimoviću, možemo da kažemo da nam je lakše – poručio je ministar Vulin.

foto:mod.gov.rs

Related posts

Omoljica, Brestovac i Ivanovo u utorak bez vode

Jelena Obradović

SNS u Šapcu osvojio 72% glasova

Jelena Obradović

Renoviranje baletske škole „Dimitrije Parlić“

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija