25. septembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Pančevo

Uređena kanalska mreža u Severnoj poslovnoj zoni

U Severnoj poslovnoj zoni gde gravitiraju strane kompanije koje su u prethodnom periodu uložile značajna sredstva u Pančevo i zaposlile veliki broj ljudi, završeni su radovi na kanalskoj mreži. Oni su bili veoma bitni zbog navodnjavanja ovog prostora. Radovi su trajali tačno 60 dana, a vrednost investicije je oko 20 miliona dinara.

U prethodna dva meseca završeni su radovi na kanalskoj mreži u Severnoj industrijskoj zoni koji su bili neophodni za odvonjavanje ovog poteza u kojem se nalaze velike strane kompanije kao što su ZTF i Brose.

U narednom periodu brinuće se o tekućem i redovnom održavanju kanala kako bi sve firme koje rade, i koje će doći na ovaj prostor imale uređenu kanalsku mrežu za odvodnjavanje.

Radovi su se izvodili tačno 2 meseca. Vrednost investicije je oko 20 miliona dinara. Lokalna samouprava je izdvojila oko 15, a Vode Vojvodine oko 5 miliona.

Related posts

Servisne informacije za utorak 29. oktobar

Zorana Stekovic

Pavlov i Bojanić : ATP od ponedeljka normalno!!!

Mica Milakov

Obeležen Međunarodni dan prevencije vršnjačkog nasilja

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija