29. novembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Društvo Pančevo Srbija Vesti

Cveće kao poklon, ali i emotivna poruka

Foto: RTV Pančevo

Nema čoveka kome pažnju, posebno u gradskim sredinama, neće privući rascvetali balkoni, bašte i parkovi. Cveće je izvor zadovoljstva kako posmatraču, tako i ljudima koji uživaju u njegovom uzgajanju. Zelena pijaca je i ove godine bila puna raznolikog cveća.

Poklanjanje cveća oduvek je predstavljalo prefinjen način da se bez reči izraze osećanja i misli ili da se prenesu određene poruke. Zbog toga je ono oduvek  privlačilo ljude. Na Zelenoj pijaci u Pančevu ponuda je šarolika.

Proizvodnja cveća je lep i zahtevan posao, koji traži angažovanje tokom cele godine. Vremenske prilike takođe mogu imati uticaj na sam kvalitet i lepotu cveca.

Pitanje talenta i uloženog truda nisu možda najvažniji kada je reč o uzgajanju cveća. Ljubitelji ovih biljaka kažu da ih cveće usrećujeje i ulepšava svakodnevicu.

Cveće donosi posebnu radost u dom zato ga treba kupoviti kako drugima tako i sebi. Iako je danas moguće na razne načine preneti poruke ili skrivena osećanja, ipak je to ponekad najbolje uraditi na staromodni način, uz buket cveća. 

Related posts

Predsednik Vučić i Lajčak „u četiri oka“ na Bledu

Zorana Stekovic

Pokret socijalista čestitao predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i Srpskoj naprednoj stranci ubedljivu pobedu

Katarina Popović

Pokradeni kablovi i oprema na javnoj rasveti

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija