26. septembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Nekategorizovano

U Bolnici 120 novih kreveta, 40 električnih

Posle 25 godina, u pančevačku bolnicu stiglo 120 novih kreveta među kojima 40 električnih sa antidekubit dušecima. Uskoro stiže nova oprema namenjena Odeljenju Očne bolnice, Ortopediji, Internom odeljenju  takođe je  kupljen  i novi kolonoskop.

Prvi put posle 25 godina u Opštu bolnicu  stigli si novi najsavremeniji kreveti.120 kreveta među kojima  je 40 električnih  namenjeni su pacijentima na  intezivnoj nezi i raspoređeni su  se na Internističkom bloku.  

Doktor Ovuka ističe da ih je kovid malo omeo ali da  su završene sve nabavke za konkurs koji je raspisala Pokrajinska vlada za nabaku opreme koja uskoro stiže u Opštu bolnicu.

Kovid bolnica je trenutno svedena na Interno odeljenje.Broj pacijenta se smanjuje od 3o koliko ih poslednjih dana testirano kod 17 je virus potvrđen. Zato su važne mere maska, distanca , kako bi rezultati bili još bolji napominje doktor Ovuka.

Related posts

Malo ambulantnih pregleda, dosta intervencija na javnom mestu

Nikoleta Dragaš

Sanirani pružni prelazi u Skadarskoj i staroj Kozaračkoj

Katarina Popović

Putevi prohodni. Radnici Elektrodistribucije, Zelenila i Higijene na terenu.

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija