29. septembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Vesti

Zelena oaza u dvorištu porodice Stanković

Dvorište porodice Stanković u Dolovu, važi za jedni od najlepših u selo. Za Sanju Stanković najvažnije u svakom poslu je ljubav prema njemu. Iako joj je baštovanstvo hobi, prostor ispred kuće izgleda kao da mu posvećuje sve svoje vreme i pažnju.

 

Da rajski vrtovi zaista postoje, uverila nas je Sanja Stanković koja je ispred svoje kuće napravila jednu pravu zelenu oazu. Prelepi prizori osmišljeni kreativnim idejama ove Dolovke, postali su i popularno mesto u selo. Sanja kaže da je u početku želele da stvori mali prostor u kojem bi uživala sa svojom porodicom i prijateljima, ali vremenom ljubav prema baštovanstvu nije imala granice.

Vrt ove kreativne Dolovke uređen je prema banatskim motivima-prepun raznovrsnog  ukrasnog bilja, ukrašen starim kočijama, kosilicom i poljoprivrednim mašinama koje su stare i preko jednog veka. Sanja to skuplja, sređuje, ofarba i ukrašava cvećem

Bavljenje ovim hobijem iziskuje dosta ljubavi, ali i vremena te Sanja više sati dnevno provodi u svojoj bašti.

Prelepi snimci koji vam omogućavaju da zavirite u ovo prelepo dvorište mozda će vas inspirisati da i svoj kutak uredite još lepše.

Biljke su prenosioci pozitivne energije, dovoljno je samo petnaest minuta da svakodnevno provedete u prirodi i vaš duh će se napuniti pozitivnim energijom-poručuje Sanja.

Related posts

Na ivici ambisa smo, nestaćemo! Ubio nas je 20. vek, dajte da imamo normalan život

neca

Obeležen Dan demokratske kulture u Mikinoj školi

Nikola Toadjer

Jaki samo na rečima! Lideri opozicije okupljeni u Savezu za Srbiju su najobičnije kukavice pošto su naprasno odustali od protesta ispred TV Pink koji su danima unazad gromoglasno najavljivali.

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija