5. decembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Vesti

Prijave za besplatno banjsko lečenje za penzionere do 7. septembra

 I ove godine  PIO – Fond Filijala Pančevo raspisala konkurs za penzionere koji imaju prava na besplatnu  rehabilitaciju i  banjsko  lečenje.Prijave se mogu podneti do  7 septembra. Sve informacije penzioneri  mogu  dobiti u  Uduženjma penzionera ili u Mesnoj zajednici na čijoj teritoriji žive.

 

Udruženjima penzionera u Pančevu i naseljenim mestima prosleđene su  prijave iz pančevačke flijale PIO Fonda  koje treba da popune penzioneri čija primanja nisu veća od 27 hilada 775 dinara i koji nisu do sada išli o trošku države  na rehabiltaciono –lečenje u banje.

Takođe je važno da penzioneri koji nisu članovi udruženja penzionera takođe  na teritoriji Mesne zajednice u kojoj žive mogu da podnesu zahtev.

Kada ode u udruženje penzionera neophodno je podneti poslednji ček od penzije , ako ima neku medicnsku dokumetaciju.

Prvi put ove godine  penzioneri koji ispunavaju uslove za odlazak u banje , imaće mogućnost da predlože u koju banju bi želeli da idu ali nije obavezujuće da ako su kapaciteti popunjeni tu budu i upućeni. Ove godine  o trošku  Republičkog fonda –Filijale Pančevo

Related posts

Informer: SBB usred vanrednog stanja izbacio program Studija B! Udruženje elektronskih medija Comnet i Profesionalno udruženje novinara Srbije Prouns zaprepašćeni!

Aleksandra Miloševska

Kulturni centar u Vršcu putem 3D galerije prezentuje nove umetnike

Branislava Grčić

Vulin: Situacija u Šidu mirna, u grad izlaze samo migranti sa posebnom dozvolom

Jelena Belić

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija