23. septembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Politika Vesti

Ministar Vulin: Radost zbog proterivanja Srba, Hrvati teško skrivaju ali zato lako napadaju Srbiju

FOTO: mod.gov.rs

„Dvadeset pet godina nakon završetka građanskog rata u Hrvatskoj, funkcioneri Hrvatske se hvale spremnošću da posete dva ili tri mesta na kojima su pobijeni Srbi. Radost zbog proterivanja Srba teško skrivaju, ali zato lako napadaju Srbiju i očekuju da najveće etničko čišćenje posle Drugog svetskog rata Srbi dožive kao „priliku za povratak“, izjavio je ministar odbrane Aleksandar Vulin komentarišući izjavu predsednika Hrvatskog sabora da je istorija dobro poznata i da se zna ko je bio agresor a ko je žrtva, kao i da je lopta u dvorištu Srbije.

„Licemeri koji obilaze kao pijačnom trgovinom tačno utvrđen broj srpskih grobova bi uz cvet na humke, koje nisu priznali 25 godina, mogli da polože i sudske presude zločinaca koji su Srbe poubijali. Dok to ne urade neka ćute i neka bar pokušaju da se suoče sa istinom o građanskom ratu u Hrvatskoj, ratu koji su izazvali i vodili u svakom selu i gradu gde je bilo Srba, a ne samo gde je bilo borbi i vojski“, poručio je ministar Vulin.

Related posts

VUČIĆ OBIŠAO RADOVE NA SRPSKO-RUSKOM HRAMU U BANJALUCI

Branislava Grčić

Vučić sa Flesenkemperom: Računamo na pomoć Saveta Evrope u reformama

Zorana Stekovic

Džudisti „Dinama“ najuspešniji na turniru u Pančevu

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija