28. novembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Politika Srbija Vesti

PS: Đilas i Jeremić da kažu koliko će u ljudskim životima koštati njihova revolucija

FOTO: pokretsocijalista.rs

Pokret socijalista oštro je reagovao danas povodom izjave funkcionera Narodne stranke Miroslava Aleksića da će u Srbiji morati da se sprovede revolucija.

PS je poručio Jeremićevom Miroslavu Aleksiću da kada sledeći put bude pozivao na revolucije, kaže i to da se nasilna promena vlasti ne dešava bez krvi i međusobnog ubijanja Srba.

Oni su, takođe, poručili Aleksiću da kaže i koliko je to mrtvih Srba prihvatljivo da bi Đilas i Jeremić vladali Srbijom.

– Kada sledeći put Jeremićev zaposleni  Aleksić pozove na revoluciju u Srbiji, neka završi rečenicu i neka kaže da se nasilna promena vlasti dešava građanskim ratom, da to ne ide bez krvi i međusobnog ubijanja Srba i neka kaže koliko mrtvih je prihvatljivo da bi Jeremić i Đilas vladali bez izbora- navode u PS-u.

Iz PS-a kažu da Jeremić i Đilas nikada nisu iznosili programe i ideje, ali da, bar sada, kada su smislili da dođu silom na vlast, kažu koliko će u ljudskim životima koštati njihova revolucija.

– Znamo da Jeremić i Đilas nisu navikli da iznose programe i ideje, ali kada su već smislili da silom dođu na vlast, neka kažu koliko će u ljutskim životima da košta njihova revolucija- ističu iz PS-a.

Iz partije Aleksandra Vulina pozivaju Đilasa i Jeremića da kažu da li su sami smislili da silom dođu na vlast ili im je, ipak, neko pomogao.

– I neka nam kažu da li su to sami smislili ili im je ipak neko pomogao? Neko kome do srpskih glava nije ni malo stalo- rekli su iz PS-a Aleksandra Vulina povodom izjave Miroslava Aleksića da će u Srbiji morati da se sprovede revolucija.

Related posts

OPOZICIJA DO NOGU POTUČENA Ubedljiva pobeda SNS na izborima za Savete MZ u Šapcu!

Mica Milakov

Vučić i Orban, neformalni obilazak Beograda sa reke

Nikoleta Dragaš

Predsednik Vučić danas na Pinku

Katarina Popović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija