28. novembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Vesti

Devojački bunar – oaza prirode i mira

Među mnogim turističkim potencijalima koje Južni Banat ima je I Deliblatska peščara. Ekipa Regionalne Radio-televizije Pančevo posetila je izletište Devojački bunar.

S obzirom da većina naših sugrađana ove godine neće na more, mnogi od njih alternativu su pronašli u prirodnim lepotama naše zemlje. Kada je u pitanju Južni Banat, među mnogim dostupnim izletištima je i Devojački bunar ušuškan u netaknutoj prirordi rezervata Deliblatska peščara.

Devojački bunar i ove godine je  jedno od najpopularnijih izletišta u opštini Alibunar. Veliki broj posetilaca iz udaljenih mesta garant su da na ovom izletištu, pored lepe prirode, vlada i prijatna atmosfera pogodna svim uzrastima.

Da podsetimo, pre početka sezone pored redovnih priprema izvšeni su opsežni radovi na ovom izletištu.

Opština Alibunar I Turistička organizacija Alibunara prepoznaju turistički potencijal ovog izletišta,  s toga  je istaknuto  da će u i u narednom periodu nastaviti sa njegovim unapređivanjem i dodavanjem novih sadržaja.

Related posts

„Susret gajdaša“ po 13. put u Kačarevu

Jasmina Petkovic

Vučić i Brnabić sutra s predstavnicima zdravstva o koronavirusu

Nikoleta Dragaš

Vučić u ponedeljak u Leskovcu na otvaranju fabrike Aptiv Packard

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija