5. decembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Vesti

Repcu novi mandat u Plandištu, Endre Sabo Predsednik Skupštine Opštine Plandište

Foto: plandiste-opstina.rs

Jovan Repac izabran je za novog predsednika Opštine Plandište na konstitutivnoj sednici Skupštine Opštine Plandište, a na predlog novog predsednika Skupštine Endrea Saboa. Za zamenika predsednika Opštine izabran je Dušan Ćurčić, a za zamenika predsednika lokalnog parlamenta Goran Donevski.

  • Poverenje koje su nam građani ukazali stvara veliku odgovornost i obavezu da radimo još bolje i marljivije, da poboljšamo život svih građana Opštine Plandište. U prethodnom mandatu uradili smo mnogo, obnavljali smo škole, domove zdravlja, domove kulture, gradili smo puteve, sportske objekte, investirali smo u sve sfere društva. Postavili smo sebi visoke ciljeve, koje moramo da realizujemo u budućnosti. Realizacija projekata razvoja školstva, zdravstva, saobraćaja i infrastrukture, stambenih i komunalnih delatnosti su samo neki od zacrtanih ciljeva kojima stremimo. Građani od nas očekuju mnogo i mi smo tu da njihova očekivanja i realizujemo, da pokažemo da se rad i trud isplati, a mi smo uradili mnogo i radićemo još više, rekao je Repac.

Na predlog predsednika Opštine Plandište Jovana Repca imenovani su i novi članovi Opštinskog veća. Resor sporta i fizičke kulture, obrazovanja i socijalne zaštite pripao je Bojani Stojanović, dok će resor zanatstva, ugostiteljstva i turizma voditi Zoran Petrović. Resor komunalnih delatnosti, građevinskog zemljišta i poslovnog prostora vodiće Mirjan Grbić, resor privrede, poljoprivrede i ruralnog razvoja poveren je Robertu Moricu, dok su poslovi iz oblasti kulture povereni Tanji Petrović.

Related posts

Đurić ugostio evropsku šampionku: Natalija je ponos Srbije

Nikoleta Dragaš

Jabučki vinogradari osveštali vinograde

Nikoleta Dragaš

Vučić gost Dnevnika RTS-a: Albanci su proterali Radoičića i čekaju trenutak za napad na Srbe na severu!

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija