21. septembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Društvo Južni Banat Pančevo Vesti

Vakum slim i oklagije odlični za uklanjanje celulita

Golden beauty shop pruža mogućnost za poboljšavanje izgleda i tonusa kože, novom metodom za mršavljenje i eliminaciju celulita, Vacumslim 48. Uz ovaj tretman najbolje je kombinovati i maderoterapiju, koja se izvodi sa više vrsta oklagija. One podstiču cirkulaciju i daju odlične rezultate.

Profesionalni tetman mršavljenja novom tehnikom u Golden beauty shop-u, Vacumslim 48, predstavlja idealno rešenje za gubitak viška tečnosti, razlaganje masnih naslaga i efekat limfne drenaže. Telo se stimuliše a time se ubrzava proces mršavljenja. Efekti se mogu videti već nakon prvog tretmana, gde se kao rezultat rada ukupan obimm može smanjiti i do 16 cm.

Ova metoda otklanja celulit, podstiče eliminaciju viška tečnosti iz organizma, a nakon serije tretmana poboljšava izgled i tonus kože.

Madero terapija je anticelulit tretman nastao u Kolumbiji i radi se pomoću specijalno dizajniranih drvenih alatki, popularno nazvanih – oklagije. Tretman se može koristiti i individualno ali u kombinaciji sa Vacumslim 48 u Golden beauty, daje najbolje rezultate.

Posebne pogodnosti u vidu popusta dobijaju korisnici koji uzimaju određene pakete tretmana. Za sve dame koje žele da izgledaju ali i da se osećaju savršano u svojoj koži, miks ova dva tretmana tu može mnogo pomoći. Pozivamo vas da dodjete u Golden beauty i sami se uverite u efekte ovih neverovatnih tretmana.

Related posts

Vandali porazbijali prostorije Srpske desnice u Pančevu: Uništene slike srpskih heroja

Branislava Grčić

Oživljavanje starih zanata

Jasmina Petkovic

Ministar Vulin: Beograd postaje ono što mora i treba da bude – prestono mesto svih Srba

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija