20. septembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Pančevo Vesti

Otkazana manifestacija „Preobraženski dani“

Tradicionalni „Preobraženski dani“ u organizaciji Mesne zajednice „Gornji grad“ neće biti održani ove godine. Organizacioni odbor manifestacije ovim potezom pokazuju odgovornost rukovodeći se preporukama nadležnih i uzimajući u obzir situaciju prouzrokovanu kovidom 19.

Postupajući u skladu sa naredbom Štaba za vanredne situacije koji je zabranio sve manifestacije, organizacioni odbor “Preobraženskih dana” odlučio je da otkaže sva dešavanja koja su bila planirana povodom slave Gornjeg Grada, kaže Branislav Gligorić, predsednik Mesne zajednice Gornji grad

Članovi mesne zajednice Gornji Grad čestitaju svim vernicima predstojeći praznik, u nadi i želji da 2021. godine slavu proslave zajedno.

Sveta liturgija povodom Preobraženja Gospodnjeg služiće se u Preobraženskoj crkvi u sredu 19. avgusta s početkom u 9 sati i 30 minuta. U crkvi se na Preobraženje, u znak zahvalnosti Bogu na plodovima koje daje zemlja, osvećuje grožđe i deli narodu.

Related posts

Popravljen skener u pančevačkoj bolnici

Jelena Belić

Radionice veza na kačarevačkom jezeru

Nikoleta Dragaš

Đilas organizovao napad na Danila Vučića samo dan nakon što je cmizdrio ni zbog čega

Katarina Popović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija