2. decembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Pančevo Vesti

Cene školskog pribora u gradskim knjižarama raznolike

Udžbenici nisu jedino što je potrebno da se kupi za početak nove školske godine, s obzirom na to da se deo budžeta troši i na školski pribor i opremu, kao i na novu odeću i obuću. Proverili smo koliko koštaju sveske, bojice i torbe i sve ono što treba za novu školsku godinu.

Početak školske godine, koliko god bio važan i lep period za decu, ume da bude naporan i stresan za roditelje. Decu u školu treba poslati potpuno opremljenu za „nove radne pobede“. Najmanje vremena ćete izgubiti ukoliko sav školski pribor i opremu za đaka kupujete na jednom mestu. Knjižara “La carta” nude kompletan asortiman školske opreme i to u širokom rasponu cena.

Iskustva prodavaca pokazuju da roditelji prvaka sveske, pernice i rančeve kupuju već u maju, kada je ponuda u knjižarama i najšarenija. Oni čija su deca malo starija, opremu kupuju natenane, od avgusta do polovine septembra.

Kako bi u potpunosti izašli u susret kupcima, knjižara „La carta“obezbedila je različite pogodnosti prilikom plaćanja.

Kada planirate da idete u nabavku školskog pribora, najvažnije je napraviti plan nabavke, kako ne biste morali da je obavljate iz više puta. Dan pre odlaska u kupovinu, sastavite spisak potrebnog školskog pribora, zajedno sa vašom decom.

Related posts

Kon: Situacija sa koronavirusom je nesigurna, neophodno poštovanje mera

Katarina Popović

U malinjaku porodice Šmit

Nikoleta Dragaš

Sutra je Dan grada

Nikola Toadjer

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija