20. septembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Pančevo Vesti

Cene školskog pribora u gradskim knjižarama raznolike

Udžbenici nisu jedino što je potrebno da se kupi za početak nove školske godine, s obzirom na to da se deo budžeta troši i na školski pribor i opremu, kao i na novu odeću i obuću. Proverili smo koliko koštaju sveske, bojice i torbe i sve ono što treba za novu školsku godinu.

Početak školske godine, koliko god bio važan i lep period za decu, ume da bude naporan i stresan za roditelje. Decu u školu treba poslati potpuno opremljenu za „nove radne pobede“. Najmanje vremena ćete izgubiti ukoliko sav školski pribor i opremu za đaka kupujete na jednom mestu. Knjižara “La carta” nude kompletan asortiman školske opreme i to u širokom rasponu cena.

Iskustva prodavaca pokazuju da roditelji prvaka sveske, pernice i rančeve kupuju već u maju, kada je ponuda u knjižarama i najšarenija. Oni čija su deca malo starija, opremu kupuju natenane, od avgusta do polovine septembra.

Kako bi u potpunosti izašli u susret kupcima, knjižara „La carta“obezbedila je različite pogodnosti prilikom plaćanja.

Kada planirate da idete u nabavku školskog pribora, najvažnije je napraviti plan nabavke, kako ne biste morali da je obavljate iz više puta. Dan pre odlaska u kupovinu, sastavite spisak potrebnog školskog pribora, zajedno sa vašom decom.

Related posts

Lončar o koronavirusu: Nema opasnosti u Srbiji

Luka Tešanović

SNS Pančevo čestitao Badnji dan i Božić

Mica Milakov

Južni Banat: U samoizolaciji 1.924 osobe

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija